Неслихан Атагюл от малка има една мечта, която преследва неотклонно

...
Неслихан Атагюл от малка има една мечта, която преследва неотклонно
Коментари Харесай

Звездата Неслихан Атагюл за киното и любовта на живота й

Неслихан Атагюл от дребна има една фантазия, която преследва праволинейно – да стане същинска кино звезда. Днес тя е единствено на 25 години, а към този момент е на върха на кариерата си в южната ни съседка – геният й изгрява още на 14-годишна възраст с ролята на Дениз в извънредно известния сериал " Листопад ". Следва поредност от участия в реклами и скоро тя попада в полезрението на някои от известните режисьори. Друга огромна нейна фантазия е някой ден да играе във филм на Алмодовар.
 
Силното й екранно наличие се откроява и в поредици като " Двете лица на Истанбул " . Именно на снимачната площадка на извънредно известния сериал тя среща бъдещия си брачен партньор – Кадир Догулу. Двамата се трансформират в звездната двойка на турското кино и единствено три години след първата им среща подписват брак през юли 2016 година. " Постигнах триумфи, омъжих се. Засега всичко върви добре. Надявам се по този начин да продължи ", споделя Неслихан в изявление за " Хабертюрк ".
 Неслихан Атагюл
След сватбата и обилната гала влюбените Неслихан и Кадир  се отдават на сантиментална почивка на Малдивите, като и до през днешния ден светлините на прожекторите не стопират да наблюдават всеки техен ход. " Ние двамата доста обичаме да се забавляваме. Наистина, имаше планувана стратегия на сватбата, само че танците бяха спонтанни ", споделя още тя.
 
Неслихан Атагюл взема решение да стане актриса , когато е единствено на осем години, до момента в който гледа един от нашумелите турски филми. Успява да убеди татко си, който по етнически генезис принадлежи към известните с консервативността си черкези, да поддържа нейното решение. На 13 години Неслихан връчва на майка си, която е от Беларус, номера на кастингова организация, открита от самата нея посредством информации по телефона, с молба да я записва там. И това бележи пътя й към екрана.
 
Първата й роля в игралния филм " Първа обич " й носи премията за млада вяра на филмовия фестивал " Златният пашкул ". Пет години по-късно тя получава още веднъж същото отличие за ролята си в различен игрален филм – " Чистилище ", с който получава още три наградата, в това число от влиятелните интернационалните кино фестивали в Москва и Токио.
 
Междувременно телевизионната кариера на Неслихан Атагюл също върви нагоре. Една от функциите, с които за следващ път печели сърцата на феновете, е на героинята й в хитовия сериал .

" В работата си съм дисциплинирана. Но като Неслихан се оставям на течението ", споделя тя за основната си героиня в сериала. Екранната химия сред нея и основния артист Бурак Йозчивит освен трансформира " Черна обич " в една от най-успешните турски поредици, само че и носи номинация за най-престижните телевизионни награди Emmу . Номинацията е в категория " Теленовела ", а огромните спечелили ще бъдат оповестени в деня на

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР