Нескончаеми, екстравагантни партита, изобилна красива женска плът, облечена в оскъдни

...
Нескончаеми, екстравагантни партита, изобилна красива женска плът, облечена в оскъдни
Коментари Харесай

Великите любовни истории: Хю Хефнър и зайчетата – русо, по-русо, най-русо…

Нескончаеми, екстравагантни празненства, изобилна красива женска плът, облечена в нищожни лъскави трика, Moët & Chandon на стомах и секс колкото поеме. Toва е рецептата за благополучие на нашия воин. Каквото и да кажем за него, освен, че няма да бъде пресилено, само че и ще бъде неясно копие на истината. Защото думите “достатъчно ” и “стига ” в никакъв случай не са попадали в речника на Хю Хефнър, създателя на иконичното списание Playboy. Въпреки че американски плейбой номер едно към този момент не е сред живите, славата на купоните, които провежда в имението си на повърхност от 2 хиляди кв.м., продължава да се носи.

 Hugh Hefner & Bob Burnquist Film X Games IX Commercial

Освен с празненства и оргии в декаденстско-разгулния жанр на Великия Гетсби, приживе Хефнър е прочут и с великанския си нагон. Сам твърди, че е спал с над хиляда дами и че в никакъв случай не си е правил труда да помни броя и имената им. Имало е интервали, в които е въртял по седем гаджета по едно и също време.  И в случай че това ви се коства нечовешко достижение, не знам по какъв начин ще осмислите и обстоятелството, че от горната страна на всичко този бонвиван и полов първенец се е женил три пъти. Кои са били щастливките, задържали се в леглото на Хю Хефнър за повече от 24 часа разберете в този момент.

 Playboy Mansion Hosts Annual Halloween Bash

Невинаги предишното предопределя бъдещите ни дейности, само че по един или различен метод постоянно оставя прочувствени белези, които с времето избледняват, само че в никакъв случай не изчезват изцяло. Точно подобен е казусът с брака на Хю и първата госпожа Хефнър. Някак подигравателен е фактът, че зрелият живот на бъдещия магнат въобще не стартира по спектакулярния метод, по който приключва. Преди да построи империята Playboy и да стартира да сменя обилните русокоски със заешки опашки като носни кърпички, Хю е мъж единствено на една жена.

В края на 40-те години на предишния век не е нищо извънредно младежите да употребяват любовта си чак през първата брачна нощ или малко преди този момент, а Хю по този начин благоговее пред колежанската си обич Милдред Уилямс, че е твърдо решен да загуби девствеността си точно с нея. През наивната му младежка глава даже не минава мисълта, че сладката и добродушна Мили ще му извърти ужасяващ номер, който ще промени напълно визията му за любовта и брачната институция. Само няколко дни преди да се врекат във безконечна честност, Хю схваща, че бъдещата му брачна половинка е мачкала чаршафите с различен, до момента в който той е отбивал военната си тегоба. Сервира му новината малко откакто са правили секс за първи път. Хю е сломен. Цели две години напиращият нагон го е измъчвал като жив демон, само че той по този начин и не му се е поддал, тъй като е желал първият път да бъде с най-специалната жена. А тя… Тя е предала любовта им!

Въпреки голямото отчаяние от постъпката на Милдред, Хю не скапва годежа и се дами за нея през 1949 година Бракът им просъществува 10 години. Раждат им се две деца –  щерка Кристи и наследник Дейвид. Това е времето, когато с банков заем от едвам 7700 $ Хефнър дава живот и на третото си дете –  марката Playboy.

 Bunny Girls

След развода с Милдред през 1959 година Хю преобразява себе си като някой от супер героите на Марвел. Твърдо уверен от горчив персонален опит, че бракът е грубо надценяван, взема решение да го удари на живот и да си навакса изгубените в моногамност години. Хедонистичният начин на живот му пасва като ръкавичка и през идващите три десетилетия съумява да си построи известност на екстравагантен милионер, който живее само, с цел да се забавлява. С доста дами. И всичките луксозни, секси плеймейтки от първите страници на личното му списание! Излезлите от анонимност негови гаджета от последвалия 30-годишен ергенски интервал са 18-годишната Барбара Лин Клайн (която склонява да смени името си на Барби) и Шанън Туийд – Мис Плеймейт за 1982 година

Кари Лий също е измежду по-запомнящите се лица в албума със завоевания на плейбоя, най-много поради страхотния медиен скандал и трите правосъдни каузи, които завежда против Хефнър след раздялата им. В изявление пред The Washington Post Лий съпоставя протичащото се в имението “Плейбой ” със демонски фетиш, а девойките, пребиваващи там, със пандизчии. “И не тъй като не можеш да си тръгнеш, когато пожелаеш, “ прецизира тя, “а тъй като в мозъка си в никакъв случай не напускаш това място. На мен персонално ми трябваха няколко години, с цел да освободя мислите си от натрапчивите мемоари за времето, прекарано там. ”

Всичко върви от чудно по-чудно във фантастичното царството на Хю Хефнър до оня ден през 1985 година, когато кръвоносен съд в мозъка на плейбоя на нацията дава накъсо. Хефнър оцелява, само че това е втората преживелица в живота му, която го кара да пренареди целите си.

 Hugh Hefner

В

След преживения инсулт 62-годишният Хефнър взема решение, че е време да премине от ергенски към по-улегнал и здравословен режим на деяние. А да, и да прекрати безразборния секс. За задачата си набелязва брачна половинка номер 2, която, несъмнено, не е нито счетоводителка, нито детска учителка, а с 36 години по-младата от него, 180-сантриметрова моделка  Кимбърли Конрад. През 1990 година, по-малко от година, откакто се женят, се ражда Марстън Глен, а на идната година и вторият им наследник, Купър. По това време “реформираният ” Хю преобразува имението “Плейбой ” от епицентър на разврата и хедонизма в комфортен кей за семейство и другари. Но дали това е задоволително, с цел да задържи брачна половинка номер 2 в живота си?

Хмм, не!

 Hefner Family

Двойката се разделя напълно културно и без да прави непотребни циркове през 1998 година. Всъщност двамата са в толкоз положителни връзки, че не бързат да официализират развода си до 2010 година и на процедура живеят врата до врата. По-нататък във времето обаче разводът  поема по друга писта, тъй като в един миг някогашната госпожа Хефнър се сеща (или пък някой остроумен юрист й подсказва), че съгласно уговорка в предбрачния контракт господин Хефнър й дължи към 4 млн. $. И още някакви си там стотина хиляди от продажбата на жилището, което след раздялата той е купил за нея и децата. Понеже на Хю не му се занимава с следващата хленчеща русокоска, небрежно склонява да й изплати по 250 хиляди за всяка година след четвъртата им годишнина, в която са прекарали дружно,

 Playboy Mansion Hosts Annual Halloween Bash

Хю несъмнено не е от мъжете, които ще се оставят на изсъхнало след раздялата със брачна половинка. След като Кимбърли се изнася, той се връща към ергенските си привички с цялостна мощ и приютява под не напълно бащиното си крило няколко моделки, красяли страниците на списанието му. Холи Мадисън е една от най-прочутите му любовници освен от този интервал, само че и въобще. Още едвам 20-годишна, амбициозната колежанка от Орегон намества хубавото си задниче в имението на Хефнър и скоро, с упортство и доста женска ловкост, съумява да си завоюва статута на любимка. Въпреки, че сексът е “скучен и елементарен ” (както самата тя споделя по-късно в няколко интервюта), толкоз е уверена, че е съумяла да завърти главата на 75-годишния си “спонсор ”, че към този момент се вижда с венчална халка на пръста. От висотата на Хефнъровата камбанария обаче гледката е напълно друга: “Холи искаше да се омъжи и да има деца. Но аз този мач към този момент го бях играл. И макар че се постарах много да й направя дете, не се получи. А не се получи, тъй като в този миг просто не бях подготвен още веднъж да се обвържа. ”

Холи Мадисън дружно с колежките си от сектора Бриджет Маркар и Кендра Уилкиснсън взе участие в хитовото телевизионно шоу The Girls Next Door (2005), което показва взор от вътрешната страна на живота в имението “Плейбой ”, както и на интимните им връзки с легендарния  му хазаин.

 Hugh Hefner & Bob Burnquist Film X Games IX Commercial

Английският израз за разликата във възрастта “age gap ” безусловно се превежда като  “възрастовa дупка ”. В случая с третата брачна половинка на Хю обаче тази дупка се е трансформирала напряко в бездна с размерите на Гранд Каньон. През 2010 година, когато към този момент е подготвен още веднъж да отдаде сърцето и тялото си единствено на една жена, 84-годишният Казанова се сгодява за 60 години по-младата плеймейтка Кристъл Харис. Медиите, несъмнено, незабавно жигосват русокосото девойче като “празноглава златотърсачка ”. На нея обаче не й дреме за публичното мнение, тъй като харесва Хю, а и той явно е влюбен в нея като малчуган, тъй като я кани да се нанесе в имението на идващия ден, откакто са се срещнали. Пет дни преди заплануваната за 19 юни 2011 година женитба обаче булката се отмята. Причината? “Осъзнах, че това не е нещото, което в действителност желая. ”  Отказът й кара Хю да премине през същата гама от усеща, както след признанието в невярност на първата му жена. Но той не се отхвърля. Минава година и половина преди Кристъл да премисли решението си. В последна сметка двамата се сдобряват и се женят на 31 декември 2012 година

Кристъл е последната (официална, би трябвало да уточним!) жена в живота на Хю Хефнър – ексцентричния магнат с лице, като че ли прегазено от танк, червен копринен халат, моряшка фуражка, лула в едната ръка и руса кокона в другата. Хефнър издъхва на 27 септември 2017 година в дома си в Лос Анджелис на 91-годишна възраст, като причина за гибелта е сепсис вследствие на бактериална зараза. Урната с прахта му е сложена в крипта до гроба на Мерилин Монро – място, което милионерът си е закупил за 75 хиляди $ още през 1992 година Инвестицията си е заслужавала, тъй като, както той самичък твърди, “възможността да прекарам вечността покрай Мерилин, е прекомерно примамлива, с цел да пропусна да се възползвам от нея. ”

Последната госпожа Хефнър не получава и цент от голямото завещание на известния си брачен партньор. Но по този начин е с днешните предбрачни контракти. Особено в Лос Анджелис. И изключително, в случай че се дамите за милионер.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР