Нещо странно става с новия смартфон на Apple. Вече знаем,

...
Нещо странно става с новия смартфон на Apple. Вече знаем,
Коментари Харесай

Още една съществена неизправност в iPhone X - силно пращене на основния говорител

Нещо необичайно става с новия смарт телефон на Apple. Вече знаем, че сензорният екран стопира да работи в студено време, на екрана се появяват тънки зелени линии, открити бяха и други по-дребни нередности. А в края на предходната седмица бе видяна още една нередовност, която свежда до нулата удоволствието от слушането на музика или гледането на видео.



На форума Reddit се появиха десетки известия от недоволни притежатели на iPhone X . Те се оплакват от непрекъснатите проблеми с главния представител на смарт телефона. Когато е включен, от него се разнасят пращене, непряк звук, ясно се чуват бръмчене и съскане, свистене и други шумове. С други думи, естественото слушане на музика през представителите на iPhone X е невероятно, тъй като звукът е с големи изкривявания и е нечист с шумовете от самия телефон.



Проблемът се следи в безусловно всички приложения, в това число общоприетите и не зависи от модификацията, цвета или нещо друго. Apple към този момент не разяснява, а потребителите счетоха, че повода за този противен недостатък е неточност в софтуера.



Проблемът наподобява на казуса в смарт телефоните iPhone 8 и iPhone 8 Plus, в които от представителя за диалози непрестанно се чуваха странни и дразнещи звуци, които даже бяха по-силни от гласа на събеседника. Apple почисти всичко с обновяването iOS 11.0.2 и вероятно в този момент ще постъпи по същия метод.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР