Нещо странно става с Мария Силвестър. Водещата на Бригада Нов

...
Нещо странно става с Мария Силвестър. Водещата на Бригада Нов
Коментари Харесай

От сексапила на Мария Силвестър не остана и следа

 Нещо необичайно става с Мария Силвестър. Водещата на " Бригада Нов дом " се появи в директния ефир на Би Ти Ви мощно подута и очевидно подухнала. Тя е напълняла и, меко казано, не наподобява на себе си.

Само до преди няколко месеца Мария Силвестър минаваше за една от най-красивите, стройни и харизматични дами в страната. Тя от много време поддържа манекенски ограничения, които нито майчинството, нито напрежението покой работата, нито тежките години директно след развода ѝ съумяха да скапват. В момента обаче е неузнаваема. От тогавашната стройна брюнетка със сини очи не е останала и диря. Вместо това Мария наподобява подпухнала, очите ѝ са се свили сред подутите клепачи и мъчно се виждат, почнала е да оформя двойна брадичка, даже носът ѝ наподобява по-голяма от нормално. Именно с подобен тип се появи тя като седмичен коментатор в предаването " Преди обед ". 

Какво става в водещата на " Бригада Нов дом "? Дали напълняването ѝ е резултат от придвижване на възрастта ѝ - през февруари тя ще навърши 43 години, или просто е спряла да се управлява в храненето? А може би зад тази внезапна смяна във външния тип на звездата се крие желание още веднъж да стане майка? Отдавна се знае, че Мария не е самотна след развода с някогашния си брачен партньор Силвестър Силвестров. Тя в никакъв случай не е крила, че има мъж до себе си, само че до неотдавна се стараеше да пази в загадка неговата идентичност. В последните месеци водещата стартира лека бавно да разбулва загадката към своята мощна половинка, до момента в който неотдавна демонстрира фотоси, на които ясно се вижда лицето на младия мъж до нея. Познати на Мария обаче се съмняват, че тя може да е бременна. 

Вече няколко месеца прави усещане, че коремчето ѝ е много изпъкнало и заоблено. Но то не пораства непрестанно, както става с дамите, които чакат деца. По-скоро е стигнало до състояние, което сякаш не се трансформира. Ако в действителност е бременна, очевидно е от дамите, чиито бебета порастват в телата им, без това да проличава кой знае какъв брой ясно. Такива дами не се срещат постоянно, само че въпреки всичко ги има и може би Мария Силвестър е една от тях. 

Другият вид е просто да е спряла да управлява хранителния си режим. " Може да ѝ е писнало от диети! ", считат почитатели на водещата. Едва ли някой се съмнява, че стройното ѝ тяло на нейната възраст се дължи само на добър ген. То няма по какъв начин да бъде арестувано толкоз години без строги хранителни ограничавания и спорт. В случай, че се е отпуснала, е разумно да има отражение във външния ѝ тип. И с просто око се вижда, че е качила най-малко 15 кг. 

Най-лошият вид е здравословен проблем. Огромна част от дамите на възрастта на Мария страдат от проблеми с щитовидната жлеза, които предизвикват внезапно напълняване. Всички, които харесват водещата, се надяват казусът с нея да не е подобен. Слаба или закръглена, Мария Силвестър продължава да е една от най-популярните тв водещи. Нито един от феновете на " Преди обед " не направи отрицателен коментар за външния ѝ тип на страницата на предаването. Затова пък голяма част от тях я поддържат в мненията ѝ и споделят какъв брой я харесват, написа Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР