Нещо недопустимо, нещо действително излагащо за България, защото от държави,

...
Нещо недопустимо, нещо действително излагащо за България, защото от държави,
Коментари Харесай

Борисов бил натискан отвън за смяна на вътрешния министър

" Нещо неприемливо, нещо фактически излагащо за България, тъй като от страни, в това число и нечленки на Европейски Съюз, започнаха да се обаждат от името на Кирил Петков, да ме натиснат за вътрешния министър “. Това разгласи пред публицисти през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той направи ретроспекция на случилото се в последните дни, като разгласи, че в неделя министър председателят в оставка акад. Николай Денков е предложил на претендента за ротационен министър-председател Мария Габриел на поста вътрешен министър да бъде назначена Румяна Бъчварова. Бъчвароваоглавяваше Министерство на вътрешните работи в първия кабинет „ Борисов “. Той изясни и, че в петък съглашението е било подписано от Габриел. В неделя обаче получил позвъняването с напън. Борисов изясни, че заради огромното си почитание към хората, няма да спомене кой му е звъннал, само че добави, че били „ министри от други страни “ по поръчка на Петков. Тогава Борисов дефинитивно взел решението да се „ защитят институциите “и да се „ отбрани демокрацията “.

Той разгласи и, че ГЕРБ няма да поддържа сформиране на държавно управление с втория мандат. Срещал се е водачите нa Политическа партия Асен Василев и Демократична България Атанас Атанасов в четвъртък и петък, само че решението му остнало непроменено
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР