Нещо ми става все по-обидно напоследък за Съветския съюз. Аз

...
Нещо ми става все по-обидно напоследък за Съветския съюз. Аз
Коментари Харесай

Съветският свободен свят

Нещо ми става все по-обидно в последно време за Съветския съюз. Аз персонално съм живял в него 30 години и не че съм бил огромен обожател на руската система. Но въпреки това, всички искания и проклятия на „ свободния свят “ против Съюз на съветските социалистически републики са добре набити в паметта. Дори самият термин " свободен свят " е фиктивен единствено с цел да дефинира Съюз на съветските социалистически републики като неразполагаем свят с всички произлизащи от това последици.

И в този момент с удивление следя образуването в " свободния свят " на всички тези черти и характерности, поради които ешелоните на пропагандаторите дълбаха страната ни.

На първо място, неналичието на независимост на придвижване. Наистина - какъв смут, когато политически органи вземат решение дали човек може да премине границата. И тук виждаме по този начин наречените коронавирусни ограничавания, които демонстрираха на жителите на Европа, че тяхното „ право на придвижване “ не е право, а привилегия, както споделя един европейски политик.

След като практикува селекция на биологична основа, Европа стартира селекция на расова и национална. И в този момент Естония, Латвия, Полша и други анулират правото на придвижване на руснаците, макар съществуването на Шенгенска виза. Какъв ти Съюз на съветските социалистически републики? Не, чисто демократична процедура за асортимент.

Освен това Съюз на съветските социалистически републики беше упрекнат в цялостен надзор над жителите: видите ли, че когато страната споделя на популацията какво да яде, облича, гледа и чете, това е най-проклетата руска тирания. И тогава от Швейцария идва вест: „ Тези, които подценен държавната инструкция, когато в страната има дефицит на газ, съдът може да наложи присъда до три години затвор. Повишаването на температурата в къщата над 19 градуса ще се смята за нарушаване ”, написа вестник " Блик ".

Тоест страната освен взема решение за жителите какъв брой топли - до степен - да бъдат жилищата им, само че и вкарва затвор за неспазване.

Големият брат пасти да яде: в края на краищата това легитимира и наблюдението на жителите - най-вероятно благодарение на термовизионни камери на патрулни коли, само че също доноси и други прелести.

Съветската система, посредством планова икономикаопредели какво тъкмо би трябвало да яде жителят. И тук четем: „ Холандският град Харлем е първият в света, който не разрешава рекламата на месо. Според закона, който ще влезе в действие през 2024 година, месните артикули не могат да се популяризират на публични места. Тази мярка е ориентирана към битката с климатичната рецесия. ”

Виното може, тютюнът не може... както и месото.

Побърканите управляващи просто схващат, че е мъчно да се отнеме месото от хората даже под фиктивен предлог за някакво въздействие върху климата, по тази причина не разрешават споменаването на месо, с цел да се разпространява продукта. Германците, отдадени на екологичните хрумвания, просто оферират да създадат месото недостъпно, като му усилят цената четири-пет пъти. Тогава казусът ще се реши от единствено себе си и страната на наденичките и бирата ще спре да яде месо, а месната промишленост ще почине от единствено себе си.

И несъмнено, нашите западни фарове и светилници доста обичаха историите за руската търговия, които ние самите знаем, и даже не от първа ръка - ние самите сме първа ръка тук.

Например, казано по-учтиво, руската търговия не беше търговия на покупател, а търговия на продавач – „ Яж каквото дадат, а в случай че не ти харесва, незабавно ще затворя щанда “. Затова жителите, избягали от „ пандиза на народите “, припаднаха при типа на пет типа салами в магазина. Месарниците като клас от дълго време са унищожени от супермаркетите и това, което продават там, наподобява повече на продуктите на съветските магазини с отстъпка - и като подбор, и като качество.

Но казусът с продължението на “Властелинът на пръстените ” извежда пазара на продавача на нов стадий. Сега не е „ Ще затворя щанда “, а „ Този, който не го харесва, е трол, расист, фашист и пачавра “.

Зрителите, които не са съгласни с левия дневен ред в киното в ущърб на художественото качество (И в този момент освен “Властелинът ” - четири от пет кино лентата, които излъчват), би трябвало да бъдат неразрешени и изхвърлени от обществото.

Кой сподели, че " клиентът постоянно е прав "?

Така че въпросът е: с какво друго Съюз на съветските социалистически републики беше толкоз неприятен, че да го възпроизведат в свободния свят под най-морално верните лозунги?

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР