Нещо любопитно се случи на голямо летище в Европа.Полицията на

...
Нещо любопитно се случи на голямо летище в Европа.Полицията на
Коментари Харесай

Полицията спипа двама пияни пилоти на летището в Амстердам

Нещо любопитно се случи на огромно летище в Европа.

Полицията на летище Схипхол в Амстердам е откри двама водачи и член на кабинния екипаж с прекомерно високи равнища на алкохол в кръвта. Случаят е от четвъртък, оповестява уеб сайтът NL Times. Вторият водач е санкциониран с 1100 евро, а на члена на екипажа може да се наложи да се яви в съда, прецизира изданието.

Проверката за алкохол е осъществена от екипа за авиационно наблюдаване на полицията и Кралската военна полиция. От 06.00 ч. сутринта до 12.00 ч. на обяд екипът е ревизирал на летището равнищата на алкохол на 101 водачи и 341 членове на кабинни екипажи, написа nova.bg.

Вторият водач и членът на кабинния екипаж са били от задгранична самолетна компания. След като са били тествани, те са траяли полета си като пасажери.

На екипажите на самолетите не е разрешено да употребяват алкохол 10 часа преди полета. Въпреки това по време на такива инспекции за алкохол управляващите от време на време откриват членове на екипажи в нетрезво положение.

През 2019 година вторият водач на плануван търговски полет от Схипхол, беше арестуван и санкциониран, откакто алкохолната проба сподели, че равнището на алкохол в кръвта му е три пъти по-високо от допустимото. Година преди този момент пийнал водач се е подготвял за политане, когато полицията го смъква от самолета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР