Нещо крайно неприятно и недопустимо се е случило под Царевец.Скандален

...
Нещо крайно неприятно и недопустимо се е случило под Царевец.Скандален
Коментари Харесай

Пенисонерка от Велико Търново твърди, че е пребита от областен лидер на партия

Нещо извънредно неприятно и неприемливо се е случило под Царевец.

Скандален случай в навечерието на изборите. Пенсионерка от Велико Търново твърди, че е пребита от областния лидер на партия и от синовете му поради това, че няма да гласоподава за тях. Полицията към този момент работи по случая, информира Bulgaria ON AIR.

70-годишната Зорка Райкова идва в районното ръководство във Велико Търново, с цел да пусне тъжба за нанесен побой. Твърди, че един от нападателите ѝ е регионалният ръководител на ДПС във Велико Търново. Жената излиза от вкъщи си и ненадейно бива нападната.

" Още на излизането започнаха да ме бият, тъй като съм споделила, че няма да гласоподавам за тях. Аз споделих, че за който си желая, за него ще гласоподавам ", показа Райкова.

Тя е откарана в болница и получава здравна помощ.

" Не, няма такова нещо, чиста провокация, чиста провокация е, те медиите през вчерашния ден писаха и аз им споделих, че скоро ще ги осъдя ", сподели регионалният ръководител на ДПС Гюнай Далоолу.

Жената съобщи и че от много време от партията купуват гласове в квартала. " Всяка година идват, дават ми пари, гласоподавам за тях. Онази година ми дадоха 30, тази година ми споделиха 50! ", твърди Райкова, написа dunavmost.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР