Нещо извънредно ме завълнува модата. Но не онази, която е

...
Нещо извънредно ме завълнува модата. Но не онази, която е
Коментари Харесай

Баба ти все с екстеншъни е била!

 секси

Нещо изключително ме завълнува модата. Но не онази, която е обвързвана с облеклата, а тази, която диктува на девойките по какъв метод да живеят и по какъв начин би трябвало да наподобяват.

Казано по-просто, имам поради паметните русокоски с удължените мигли и нокти, което всекидневно вървят на фитнес и ядат марули…

Според актуалните разбирания аз съм тлъста и некрасива, въпреки да не се считам за такава. Приятелките ми са модерно икони. И откогато станаха такива, ми е все по-трудно да приказвам с тях.

Срещите ни на кафе наподобяват по този начин: те си поръчват дребна салата, а аз всичко, което ми се желае. Те ме гледат с отрицание, а по-късно, когато аз стартира да хапвам, молят „ да си поделим “.

И в последна сметка аз съм гладна, а приятелките ми – сити и затлъстели. Затова, че постоянно са на токчета и с грим, даже няма смисъл да пиша – и по този начин е ясно.

Когато си купих нова кола и я демонстрирах на приятелките ми, те напряко пребледняха от злоба. Засипаха ме с въпроси: „ Откъде имаш толкоз пари? “

Всичко е просто. Не си закупувам тонове козметика, не разходвам куп пари за фитнес, отстранявам пари за обувки, палта и салони за хубост един път седмично.

Но най-тъжното е тяхната зависимости. Те не могат без нов грим, без най-скъпия декор дьо загар, без фитнес. Наричат това „ инвестиция в себе си “, само че не би трябвало да се назовава даже „ инвестиция във външността “, тъй като наподобяват супер неестествено и напълно некрасиво.

Така че, модерно кифли, замислете се: вярно ли постъпвате, би трябвало ли да трошите пари и нерви, с цел да съответствате на „ стандартите “ и да ви възприемат мъжете като хубав аксесоар?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР