Нещата се променят бързо и няма как човек да е

...
Нещата се променят бързо и няма как човек да е
Коментари Харесай

Участниците в DevReach 2017: Тук научаваме новите неща

Нещата се трансформират бързо и няма по какъв начин човек да е в час с всичко, само че конференцията демонстрира развиването

Днес е вторият ден от софтуерната конференция DevReach 2017, която притегли стотици софтуерни разработчици в Арена Младост – София, с цел да научат от първа ръка новостите за продуктите, с които работят всекидневно или възнамеряват да употребяват в бъдещите си планове. Ето какво споделиха част от участниците в анкета за усещанията им от DevReach 2017:

Мирослав Маринов:  За първи път навестявам конференцията и несъмнено ми харесва. Ориентиран съм към.Net и навестявам лекциите от този поток. Има много забавни неща, които биха били потребни в работата ми. Видях капацитет в доста от нещата, които се демонстрираха тук, и имам концепция по какъв начин могат да бъдат приложени в наши планове. Това е първото ми посещаване на DevReach, само че вървя непрекъснато на софтуерни конференции. Последно бях на конгрес на Infragistics, обвързван с потребителското прекарване. Част от активността на нашата компания е в региона на уеб приложенията и е хубаво да можем да създаваме системи, комфортни и ефикасни за потребителите. А ние няма по какъв начин да знаем всички новости, без да почерпим опит от знаещите и можещите в региона.

Наталия Лазарова: Посещавам сходни конференции от 10 години. Била съм може би на всички, включително DevDays, Indeed. Идвам, тъй като тук узнавам за новите технологии и трендовете в развиването на софтуерното програмиране. Това е доста значимо за нашето професионално развиване, защото нещата се трансформират бързо и няма по какъв начин човек да е в час с всичко.

Срджан Джакович:  За първи път съм на конференции от тази серия. Много добре проведена е, сесиите са забавни – и за хора с доста умения, и за младшите разработчици, тъй че всеки може да взе участие съгласно равнището си. Иначе съм бил на Microsoft Synergy и на една сходна конференция в Скопие, с повече сесии, само че наличието е същото. Харесва ми тук, че сесиите са доста тъкмо дефинирани.



Георги Георгиев:  Тук съм за втори или трети път. Има забавни и не чак толкоз забавни тематики. Рядко навестявам такива събития, защото те са по-строго характерни за съответни технологии и архитектури. Тук има повече новости за технологиите на избрани компании – Microsoft, Progress и други

Никола Николов: Бил съм на други събития за разработчици, на WebSummit, както и на събития в Пловдив – PlovDev, PlovConf. Но тази е от добре проведените конференции. Аз съм с доста неприятно мнение за WebSummit от 2014 година, от този момент взех решение да прекратя ходенето на нея.



Димитър Николов: Бил съм на DevReach 3-4 пъти, потребна конференция е. Преди години за всяка сесия имаше и указано равнище според от опита и уменията на програмиста, което беше много потребно, поради огромния избор на лекции. Имаше и повече паралелни потоци, всички с друга устременост. Сега като че ли е по-скромно, допускам поради спирането предходната година.



Брандън Сатром:  Това е третият или четвъртият ми DevReach. Организацията е доста добра, привлекли са страхотни представители, интернационално разпознати. Едно от нещата, които липсваха на предходните издания на конференцията е, че нямаше доста лекции за.Net и Java Script. Сега това е усъвършенствано и ми харесва разпределението на три потока.



Ная Димитрова:  Била съм съвсем на всички издания на DevReach. Ходя постоянно и на други сходни събития, последно посетих Indeed. DevReach е една от най-хубавите конференции, на които съм била.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР