Нещата невинаги са такива, каквито изглеждат, и въпреки помирителния жест

...
Нещата невинаги са такива, каквито изглеждат, и въпреки помирителния жест
Коментари Харесай

Меган Маркъл е разстроена от отношението на кралското семейство към нейните деца

Нещата не всеки път са такива, каквито наподобяват, и макар помирителния жест на кралица Елизабет II, която предложения принц Хари и брачната половинка си Меган Маркъл във Англия за своя платинен празник по-рано този месец, се оповестява, че в кралското семейство към момента има засегнати усеща.

Херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха кралицата в замъка Уиндзор на 2 юни дружно със сина си Арчи, на 3 година, и щерка си Лилибет Даяна, на 1 година Източник обаче съобщи пред The Sun, че 15-минутната среща е била „ бърза “ и „ напълно официална “. Скоро излязоха нескрито още детайлности за тази среща. Кралският специалист Нийл Шон твърди, че съгласно сведения, Маркъл е била „ смутена “, че не е получила фотография на щерка си с кралицата.

„ Хари и Меган взеха решение да пуснат фотографията на Лилибет Даяна независимо, с цел да я види целият свят “ , споделя Шон, визирайки очарователната фотография от рождения ден на Лилибет, на която тя се усмихва и демонстрира алените си къдрици. „ Според източници, те считат, че е незаслужено, че не са получили опция да показват щерка си на света дружно с монарха, както направиха със сина си Арчи. “

Шон припомня на феновете, че когато Арчи се роди през май 2019 година, нещата в градината на Хари и Меган „ към момента бяха розови “. Той прибавя:

„ Tе са решили, че към този момент не желаят да бъдат работещи кралски особи. Това беше персонална среща, а не формален портрет “.

Все отново не наподобява почтено да се отнасяш към децата по друг метод единствено тъй като връзките ти с родителите им са се трансформирали. Лилибет не е отговорна, че родителите ѝ не са работещи кралски особи, а и тя към момента е правнучка на кралицата, без значение от купата.

„ Това, което видимо се натрупва, сякаш е някаква неприязън към нашия милосърден монарх “ , споделя той за почитателите на херцога и херцогинята на Съсекс, които съгласно него са недоволни от метода, по който принц Хари и Маркъл са били третирани по време на визитата.

„ Не става въпрос за потребността от фотография до монарха, а в действителност за затвърждаване на връзката им “, прибавя той. „ Ако се замислите, в случай че те не се върнат с Лилибет Даяна доста скоро, да речем през идващите няколко години - лиши им две години, с цел да се върнат напълно - тогава в действителност ли ще има друга опция щерка им да се срещне с кралицата? “

Въпреки че не разгласява публична фотография, кралицата пожела на Лилибет цветущ рожден ден на 4 юни.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР