Нещата не вървят и ти искаш да я зарежеш. Тя,

...
Нещата не вървят и ти искаш да я зарежеш. Тя,
Коментари Харесай

Ето 5 забавни начина да зарежеш гаджето без скандали

Нещата не вървят и ти искаш да я зарежеш. Тя, обаче, е готино момиче и не искаш да нараняваш така и така нежните й усеща. Вижте пет метода да я зарезеш без това да провокира кавги. 

Объркан си
Ролята на прочувствено разтърсена от живота жертва постоянно оказва помощ. Уволнили са те, не се разбираш с вашите, изхвърлили са те от квартирата, блъснали са ти колата – не можеш повече! Ако й споделиш, че си в сложен интервал в живота си, тъй като Барса отново са изпаднали от финалите и не можеш да имаш връзка тъкмо в този момент, сигурни сме, че освен ще те разбере, ами ще ти предложи и помощ.

Ти си гей
Това несъмнено ще я шокира, само че повярвай ни – моли се да намерения, че си гей, в сравнение с да заподозре, че си с друга жена, тъй като тогава горко ти и тежко. Ако й споделиш, че Пешо не ти е просто най-хубавият другар от детството, може да не ти приказва няколко години, само че след това сме сигурни, че даже най-хубави приятелки ще си станете.

Обади се на мама – нейната мама
Майките постоянно са защитавали мамините Жорковци, даже да не са техни родни деца. Ако звъннеш на майка й и кажеш, че обичаш щерка й, само че до момента в който ти непрекъснато работиш, тя виси в салоните за хубост – сигурни сме, че дамата ще те разбере. И освен ще те разбере, а ще каже на Елица незабавно да си събира куфарите за Павликени и да се връща да оказва помощ в фамилната кравеферма. Това несъмнено ще ви раздели незабавно и относително леко.

Тя е прекомерно добра за теб
Техниката е остаряла колкото света и постоянно работи. Ти си толкоз влюбен в нея, че не можеш да й причиниш себе си. Затова й казваш, че тя заслужава нещо доста по-добро. Същото е като „ да си останем другари “, само че доста по-гъзарско и не се сърдят по-късно.

Отиваш на война
Ти не я зарязваш, ти просто би трябвало да изпълниш дълга си към родината или към непозната татковина – няма значение! Тя ще те пусне без да се сърди, единствено в случай че намерения, че е на живот и гибел, а в тази ситуация в действителност е. Няма значение, че отиваш в  Германия да береш ягоди, момичето би трябвало да има вяра, че нейният някогашен е заслужен мъж. Така ще е по-добре и за двамата, а скъсването ще ти се получи толкоз леко, че дори със сълзи и бяла кърпичка ще те изпрати на гарата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР