Нещата, които останаха недовършени ще са приоритет. Това заяви в

...
Нещата, които останаха недовършени ще са приоритет. Това заяви в
Коментари Харесай

Минеков: Идвам с добри намерения. Нещата, които останаха недовършени ще са приоритет

Нещата, които останаха незавършени ще са приоритет. Това съобщи в отговор на журналистически въпрос служебният министър на културата проф.. Той взе участие в тържественото разкриване на дванадесетото издание на Националния събор на националното творчество в град Копривщица.

Следващия петък ви поканвам на конференция и ще кажа всичко, което би трябвало да се свърши, сподели Минеков. Той посочи, че незавършените неща не са малко.

Идвам с положителни планове и ще разберете, че това, което предлагам, би трябвало да стане. Аз няма да съумея за два месеца, само че този път ще го направя по този начин, че който влезе в министерството не да се движи по неговото предпочитание, а „ по насила “ да извърши всичко това като едни положителни планове, добави Минеков.

По думите на министър Минеков един от цели е бюджетът на ведомството. Той не е това, за което мечтаехме и за което се договорихме, акцентира той. Миналата година поканих представители на всички политически партии и те се съгласиха да увеличим стъпката в бюджета с 0,2 и се усещам „ ударен “, тъй като това не се случи, сподели още служебният министър на културата. Проектът за бюджет на последното държавно управление беше 165 млн. лева, напомни проф..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР