Несходство в характерите“ е една от най-честите причини, които разрушават

...
Несходство в характерите“ е една от най-честите причини, които разрушават
Коментари Харесай

Трудни за понасяне: ежедневните навици на зодиите, които разрушават брака

„ Несходство в характерите “ е една от най-честите аргументи, които унищожават брака.  Понякога гледате човек – всичко е наред в него, само че има една или две черти на характера, които не ви разрешават да изградите мощен, благополучен съюз. За да разберем своите „ тъмни “ страни и да проверим дали можем да се примирим с навиците на сътрудниците си, ни оказва помощ астрологията.

 

Ето кои четири на всяка зодия  унищожават брака

 

Овен

Импулсивен и парещ. Този знак на зодиака прави недомислени дейности, които унищожават брака, за които по-късно съжалява. Започва с половин оборот, обича да потвърждава правотата си до зачервяване на лицето си. В същото време Овен бързо си потегля след плевел конфликт. А е известно, че една цепнатина във връзката мъчно може да бъде залепена.

 

Телец

Представителите на тази зодия постоянно се сблъскват с недоразумения в връзките си поради любовта си към трупането. Милион бурканчета козметика в банята, триста типа чай и зърнени храни в кухнята. Не постоянно е прелестно на колегата и унищожават брака. Телецът би трябвало да има от всичко по доста, със ресурс, само че времето ще покаже дали е потребно или не.

 

Близнаци

Близнаците постоянно летят в облаците. Днес желаят да имат деца, а на следващия ден да отидат в манастир. Това са хората, които желаят всичко едновременно. Трудно е сътрудникът да разбере какво е в главата на определения от него Близнаци. Да, те самите не постоянно схващат и унищожават брака. Мъжката половина на представителите на този знак също е неуловима и дава прекалено много обещания, които след това не съблюдава.

 

Рак

Той обича къщата си прекалено много. Партньорът цени топлината и комфорта, само че несъразмерното гостолюбие и идването на другари всеки уикенд не постоянно са приветствани. Ракът не желае да пусне сродната си душа от уютното гнездо, тъй че бракът може да се разпадне заради несъразмерна настойчивост и липса на независимост. Емоционалността и обидчивостта на този зодиакален знак също пречат на построяването на връзки и унищожават брака.

 

Лъв

Егото му би трябвало да се подхранва всекидневно. Това е зодия, която жадува за непрекъснато внимание. Цветя, похвали, искра в очите при типа на Лъва – това е единствено минималният набор, който сътрудникът му постоянно би трябвало да има. Но не всеки желае да се остави на назад във времето поради Лъва, даже в случай че въпросът се отнася до фамилията и брака. В същото време Лъвът няма да се съгласи да живее със „ сива мишка “. Оттук и различията в фамилния живот и унищожават брака.

 

Дева

Тази зодия е способна да унищожи брака със своята придирчивост и несъразмерна сдържаност. Често сътрудникът на тази зодия не устоя на непрекъсната рецензия и липса на компромис. С Девата всичко би трябвало да е наред, в това число определеният. Неговият външен тип, сфера на активност и всичко, което заобикаля фамилията на Дева, би трябвало да бъде без нито един минус.

 

Везни

Постоянно колебаещи се. Преди да излезат, пред рафта в магазина и на всички места където би трябвало да се направи избор, Везните висят за неопределен срок. Кой тоалет е най-красив, коя вратовръзка е по-подходяща за ботушите и кой филм да гледате вечер – всичко е мотив за безпределно съмнение.

 

Скорпион

Доста загадъчен зодиакален знак по природа. Поради това става мъчно за сътрудник, който да споделя страсти и да мечтае за по-светло бъдеще, до момента в който лежи в комфортното легло. Егоизмът и желанието да реализира това, което желае по всевъзможен метод, също унищожават брака на Скорпиона.

 

Стрелец

Той обича да се слага над другите и има вяра, че приемането на помощ и изгоди от колегата е нещо естествено. От една страна умеят да бъдат признателни, от друга са взискателни и арогантни. Стрелците вървят напред и не виждат, че са откъснати от фамилията, а след това се чудят за какво са стигнали до бракоразвод и недоразумение.

 

Козирог

Известен със своята непримиримост и отстояване на личната си позиция, която не постоянно е вярна, което той самият знае. Това провокира разногласия и спорове в брачната двойка. Той също по този начин е податлив да остава до късно на работа или даже да се фиксира върху нея. И упоритият работохолик не е най-съкровената фантазия на човек, който желае да сътвори семейство.

 

Водолей

Представителите на този знак имат две крайности. От една страна, мнението на другите е значимо за тях, заради което стават подвластни от него – дотолкоз, че лимитира свободата на връзките и живота като цяло. От друга страна, цялостно равнодушие към това, което някой мисли или споделя. И това постоянно води до погрешно държание, което не провокира наслада през второто полувреме. В същото време Водолеите ценят свободата си, тъй че самите те постоянно отхвърлят съществени връзки

 

Риби

Те влизат в спорове заради своята тромавост и блуждаене в облаците. Това са изобретателни и чувствителни хора, които би трябвало да бъдат третирани деликатно. Често са като от друга планета, не всеки може да ги разбере. Ако сътрудникът Риби е по-материален и всемирски, тогава съюзът е жертван на неуспех.

 

Полезно е да знаете личните си дефекти и тези на колегата! Първоначално към този момент знаете защо да се подготвите и в кои моменти първо би трябвало да се вгледате в себе си, а по-късно да го обвинявате и упреквате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР