Несебърският наркобос Митьо Очите се ожали от заседнал проектил под

...
Несебърският наркобос Митьо Очите се ожали от заседнал проектил под
Коментари Харесай

Митьо Очите се ожали от заседнал куршум, иска на свобода

Несебърският наркобос Митьо Очите се ожали от затънал проектил под лявото ребро и за следващ път изиска да бъде пуснат на независимост. В момента Димитър Желязков е с мярка за неотклонение „ домакински арест “.
Очите и бранителят му обясниха пред Софийския градски съд в понеделник, че от известно време подсъдимият е с влошено здраве. По думите им Желязков неколкократно получавал рецесии и даже се налагало да викат Бърза помощ. Трябвало да съблюдава и строга диета. Причина за неразположението е затънал проектил под лявото ребро.
Той не можел да бъде изваден от хирурзите, защото било рисковано за живота на Очите. Съдът назначи тройна съдебномедицинска експертиза, която да откри какво е действителното здравословно положение на Желязков и дали той може да изтърпява мярката си за неотклонение, или има потребност от непрекъснати медицински грижи.
Желязков пострада при престрелката сред неговите хора и тези на Божидар Кузманов в заведение в Слънчев бряг през лятото на 2016 година Тогава Очите бе ранен, а един от охранителите му – Сашо Японеца, почина. Желязков дава отговор пред Темида за проведена незаконна група за рекет, палежи и разпространяване на опиати дружно с щерка си Станислава и още десетина души.
Делото към момента не може да започва всъщност. Междувременно на първа инстанция се точи и процесът против Кузманов и хората му. Там Очите се явява в качеството си на потърпевш.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР