Несебърският бос Димитър Желязков-Очите е станал още по-набожен след оцеляването

...
Несебърският бос Димитър Желязков-Очите е станал още по-набожен след оцеляването
Коментари Харесай

Митьо Очите бе на границата между живота и смъртта - чужда кръв тече във вените му, но едва ли подозирате какво се случи с него!

Несебърският необут Димитър Желязков-Очите е станал още по-набожен след оцеляването си при стрелбата на 8 юни м. година в ресторант 4you. Тогава хората на Божидар Кузманов-Кравата безусловно направиха на сито Митьо, а мнозина не имаха вяра, че Желязков ще оживее след канонадата от патрони. Дълго време той беше на границата сред живота и гибелта, а във вените му безусловно течеше непозната кръв.

Припомняме, че след стрелбата кръвният център в УМБАЛ-Бургас беше окупиран от мускулести охранители, пристигнали да дарят кръв за боса. Прелети му бяха близо 100 банки, само че даже и по-късно Желязков не разви рисковия ДИК синдром, който пречи на кръвосъсирването.



Напук на всички упования Очите освен оцеля, само че се върна във фитнес залата след броени месеци и даже съумя да проходи преди рождения си ден през септември. При първото си изявление след възобновяване Желязков разгласи: „ Господ си знае работата!”

" Флагман " сподели настояща фотография на боса, направена в заведение в Слънчев бряг преди броени дни. На нея се вижда голям кръст, който виси върху гърдите на Желязков. Източници на изданието разкриват, че разпятието станало нещо като амулет за Митьо след екшъна на 8-ми юни и той не се разделял с него. Християнският знак бил особено осветлен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР