Несебърският бос Димитър Желязков, който едва отърва кожата след престрелка

...
Несебърският бос Димитър Желязков, който едва отърва кожата след престрелка
Коментари Харесай

Митьо Очите се лекува с ласки от медицинските сестри в клиниката в Истанбул! Ето какви ги върши с тях, помолиха го да напусне

Несебърският необут Димитър Желязков, който едвам отърва кожата след престрелка през юни 2016-а, се подлага на неповторима терапия за възвръщане на физическата форма, разбра HotArena.

Вместо на лежанката и клековете, известният като Митьо Очите силовак тренира с… медицински сестри . Сексуалната терапия на Желязков очевидно дава отлични резултати и морското чудовище твърди, че към този момент се усеща в по-добра кондиция в сравнение с преди злокобния случай.

„ Таблоид ” научи от свои хора в черноморския ъндърграунд, че Митьо е почнал с „ упражненията ” още предходната зима и тя много му се усладила. „ Реши да се опитва с момичето, което му сменяше превръзките ей по този начин, на подбив, да види дали пищовът още гърми ”, споделя източник на изданието. След късото полово упражнение босът ненадейно почувствал прилив на сили и за първи път се отдал на половинчасова разходка.

Удивен от позитивния резултат, Очите се вманиачил по медицинските сестри, които се трансформирали в същински култ за него .

По време на двукратния си престой в клиника в Истанбул Желязков „ опрашил ” най-малко половин дузина въртиопашки от личния състав , несъмнено, против уместно възнаграждение . В последна сметка управлението на болничното заведение се принудило да го помоли да напусне няколко дни по-рано , макар че си плащал по 800 евро за 24 престой. Хората обаче се уплашили, че заведението им тотално ще се обърне на бардак.

По време на престоя си в балнеосанаториума към „ Грандотел Поморие ” пък босът бил на върха на нагона си. Рехабилитаторки и масажистки също „ минали под ножа ” на Митьо, а в половия маратон постоянно се включвали и сподвижниците му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР