Несъмнено TikTok е най-пристрастяващото приложение, създавано някога. То счупи всички

...
Несъмнено TikTok е най-пристрастяващото приложение, създавано някога. То счупи всички
Коментари Харесай

Защо TikTok е толкова пристрастяващ

Несъмнено TikTok е най-пристрастяващото приложение, създавано в миналото. То счупи всички върхове и към този момент е по-предпочитано от останалите обществени мрежи. Навсякъде по улиците виждаме хора, които плъзгат нагоре-надолу из приложението и се смеят на занимателните видеа.

Тази фикс идея не е инцидентна, тъй като основателите на TikTok доста хитро са създали по този начин, че той да е безусловно пристрастяващ. Истината е, че един път изтеглите ли си приложението, връщането обратно е извънредно мъчно.

Вероятно сте се чудили за какво всеки ден изпитвате вътрешното предпочитание да цъкнете на иконката на приложението и да изгубите скъпи часове в гледане на видеоклипове. Сега ще дадем отговор на всички ваши въпроси:
Лесният достъп е това, което прави TikTok толкоз пристрастяващ
Дори не е нужно да търсите видеоклипове в TikTok (за разлика от YouTube и други платформи). Популярното наличие се появява автоматизирано незабавно щом отворите приложението и по-късно логаритъмът го кара да работи. От вас се изисква само да сменяте появяващите се на инцидентен принцип видеа посредством едно мърдане на пръста от горната страна надолу.
Кратка дълготрайност на видеото
Видеата в TikTok са доста къси. Някои даже не престават единствено 30 секунди. Това прави толкоз елементарно потопяването в безкрайното наличие и даже, да речем, за 10
минути, можете да гледате 10-15 видеоклипа. Така в никакъв случай не желаете да спрете. Тъй като не виждате действителната обща дълготрайност на видеата, които сте изгледали, нямате ясна визия какъв брой време сте прекарали в приложението.
Алгоритъм на TikTok
Алгоритъмът на TikTok, за който споменахме по-рано, може да бъде упрекнат за пристрастяването на хората към приложението. Той вижда какъв вид наличие гледате и по-късно настройва идните видеа по ваш усет.

Това автоматизирано ви изкушава да продължите да гледате такива видеа. TikTok избира наличие за вашата страница „ For you “, които съответстват с навиците ви и даже се поражда персонална връзка сред потребителя и приложението.
Закачлива музика
Почти всички видеоклипове в TikTok имат песни за декор и защото клиповете с музика са къси, те стават доста закачливи, което ни кара да желаеме да се върнем към приложението. Освен това платформа дава страхотна опция за разрастващи се артисти и продуценти.
Забавни клипове
Ако Instagram и Фейсбук са предопределени за шерване на занимателни картинки, тогава TikTok е съвършен за занимателни видеа. Всички знаем какъв брой известно е такова наличие в наши дни. Децата и младежите прекарват часове в това да го основават, популяризират или даже просто гледат.
Всеки може да стане звезда
TikTok е приложение, с което всеки може да стане прочут. Независимо какво наличие споделяте, в случай че сте забавни, разнообразни и завладяващи, ще съберете огромна публика. В България към този момент има десетки образци за инфлуенсъри, които са добили известност точно посредством TikTok.
Свежо наличие
Неочакваното и случайно наличие, което получаваме, прави самото приложение доста свежо и в никакъв случай не ни доскучава. Това изкушава хората да прекарват повече време в него и по формулировка провокира пристрастяване.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР