Xiaomi показа на света важна актуализация за HyperOS, която ви

...
Xiaomi показа на света важна актуализация за HyperOS, която ви
Коментари Харесай

Xiaomi представи нова функция на HyperOS 2.0: изкуственият интелект ще играе по-важна роля в смартфоните

Xiaomi сподели на света значима актуализация за HyperOS, която ви разрешава да употребявате изкуствен интелект за осъществяване на разнообразни задания. Едно от тях ще бъде автоматизираното основаване на резюмета въз основа на изпратен линк.

В последната бета-версия на HyperOS се появи нова функционалност в приложението Notes. Когато активирате бързи бележки, всякога, когато копирате връзка, ще имате опция да създадете малко изложение на нейното наличие.

Опцията най-вероятно ще бъде пусната публично дружно с HyperOS 2.0. Очаква се бъдещата версия на фърмуера да се концентрира върху AI и неговото внедряване, с цел да улесни ежедневните задания на потребителите.

Функцията Quick Notes в приложението Notes към този момент включва опцията SummaryList. След нейното активиране, когато щракнете върху връзка или поръчка за прекопирване, автоматизирано ще се сътвори малко изложение в нова записка.

В резултат на това потребителят ще получи обобщение на основните особености от съответния уебсайт, името на уеб страницата и връзка към него.

Това е комфортен метод за бързо приемане на съществена информация от публикация или вест, в случай че нямате време да прочетете целия материал.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР