Несъмнено представителите на силния пол са завидели на Веселин Плачков,

...
Несъмнено представителите на силния пол са завидели на Веселин Плачков,
Коментари Харесай

Звездата от „Пътят на честта“ Илияна Лазарова: Вече нямам балони в гърдите си и се чувствам супер секси!

Несъмнено представителите на мощния пол са завидели на Веселин Плачков, когато извърши еротична сцена с Илияна Лазарова в „ Пътят на достойнството “.

 

Красивата актриса бе едно от бижутата в теленовелата на Нова тв, а от понеделник ще радва феновете с нов сериал. Тя ще е преуспялата и своенравна брокерка Камелия в поредицата на bTV „ София у дома “, който ще тръгне в праймтайма на bTV. Илияна работила в Щатите, само че откакто забременяла се върнала назад в родината си, с цел да я отгледа благодарение на околните си тук. Междувременно натрупа опит в нашенски сериали и постановки. Днес има и второ дете, само че не е загърбила концепцията си за международна кариера.

 

Не крие, че ролята й на Стела в „ Пътят на достойнството “ доста я е изморила и натоварила, защото обликът й претендирал неприсъща за нея емоционалност. Героинята й имала психоотклонения и й било мъчно даже да осъзнае какво мисли и усеща Стела, която била способна да стигне до експанзия, да убие, да навреди поради любовта си…

Илияна показва, че тя е миролюбив човек и сходни пориви са й непознати. Макар да е прочувствена, в никакъв случай не е стигала до крайности.

 

След като завършили фотосите на сериала се наложило да върви на психолог, защото сънувала кошмари. Изпитвала необикновена за нея сигурност и е уверена, че идва от превъплъщението й в облика на Стела. Предполага, че с тази си роля е отключила нещо подсъзнателно, което най-вероятно е останало от детството й.

 

За себе си споделя, че постоянно работи до дупка, без прищявки и искания от нейна страна. Прави всичко допустимо, с цел да е достоверна в облика, който играе. Признава, че учи текстовете за функциите си до момента в който готви, чисти или спортува. Понякога се случва да хване брачна половинка й да й подаде в леглото репликите на другия артист.

Двамата са по пижами, брачният партньор й е съвсем задремал, само че той доста добре знае, че това е от особена значимост за нея и се съгласява.

 

Щастлива е, че брачният партньор й Красимир Аначков и двете им деца Ема и Оливър, са здрави. Бащата на щерка й Ема към този момент осма година е в неопределеност. Вторият й мъж, който е и неин легален брачен партньор отглежда Ема като негова щерка, а тя го приема за татко.

 

 

Спортът и придвижването от дълго време са се трансформирали в неразделна част от живота й. Почти не употребява тестени произведения. Заради непоносимостта й към лактоза е изхвърлила от менюто си и млечните произведения. Гледа да заобикаля и захарта, само че шоколадите и желираните бонбони, са й уязвимост и постоянно й се случва вечер да бръкне в шкафа, където държат сладките изкушения за децата. Понякога върви на масаж на лицето, прави си и маски.

 

Леката кривина на носа й е от рухване от люлка в детските й години. Страх я е обаче да легне под скалпела, защото не вижда сполучливи интервенции. Не крие, че самата тя харесва повече хората без корекции и характерни форми на лицето. Наситило й се е да гледа еднообразни физиономии с съвършени носове, вид „ пате “. Категорична е, че човек не трябва да пипа нищо по лицето си, в случай че то не пречи на здравето му по някакъв метод.

 

След като преди години й се наложи да отстрани имплантите от гърдите си поради затруднения, появили се по време на кърмене на сина й, поучава дамите, които още не са раждали да не го вършат. Допълва, че и без да има балони в гърдите си, се усеща супер сексапилна. Такава я намират мъжете, както и брачният партньор й. Убедена е, че сексапилът е нещо, което носиш в себе си.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Илияна Лазарова актриса импланти балони гърди бюст „ Пътят на достойнството “ „ София у дома “ Нова тв btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР