Несъмнено коланите са едни от най-предпочитаните аксесоари, особено от мъжете.

...
Несъмнено коланите са едни от най-предпочитаните аксесоари, особено от мъжете.
Коментари Харесай

Как правилно да определим дължината на колана?

Несъмнено коланите са едни от най-предпочитаните аксесоари, изключително от мъжете. За страдание, от ден на ден производители имат лични стандарти за размерите и дължината им. Така, изборът на кожен колан в верния размер и форма може да се окаже сложна задача. Особено за потребителите, които избират да пазарят онлайн, с цел да спестят време.

Не забравяйте обаче, че че най-важното на един колан е неговото улеснение. Той би трябвало да Ви дава независимост на придвижванията, да не стяга на талията Ви и да не Ви пречи да си поемете въздух. Затова в тази публикация ще Ви споделим по какъв начин вярно да определите дължината на Вашия колан.

Малко консуматори са обръщали внимание какво написа от задната страна на колана. Но в множеството европейски страни като Германия, Франция и Италия в задната му част е надписан размерът. Той е посочен в числа и може да бъде – 85, 105 или 120. Те дават отговор на талията на притежателя му.

Затова, в случай че ще закупувате кожен колан от задграничен уебсайт е добре преди този момент да измерите своята талия. По този метод ще можете да се насочите към моделите, който се оферират във Вашия размер.

В България производителите на качествени кожени колани слагат серийния номер на колана и неговата дължина в числа. Обърнете внимание, че това е дължината на колана с токата. Тук още веднъж би трябвало да знаете размера на талията си. Измерете талията си и прибавете към нея 20 сантиметра. Ако желаете да имате по-голяма независимост за слагане на спомагателни дупки може да добавите още няколко сантиметра.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР