Несъмнено Бермудският триъгълник се е превърнал в едно от най-известните

...
Несъмнено Бермудският триъгълник се е превърнал в едно от най-известните
Коментари Харесай

Защо Бермудският триъгълник на Аляска кара всички да настръхват?

Несъмнено Бермудският триъгълник се е трансформирал в едно от най-известните мистични места на планетата.

 

По-малко обаче се знае за Бермудският триъгълник на Аляска, където са регистрирани стотици изгубвания освен на хора, а и на самолети. И до през днешния ден не е открито пояснение за какво се случва всичко това.

 

За сметка на това догатките се множат – като се стартира от версията, че мястото е със сирен аномален енергиен център, през общуване на хора и митични същества, та се стигне до въздействие и действия на НЛО в региона.

 

През 1986 година, до момента в който японски аероплан лети от Исландия до Анкъридж, се натъква на три НЛО, които следват лайнера в продължение на към 640 км. тъкмо през триъгълника на Аляска. Един от обектите е два пъти по-голям от самолетоносач, до момента в който останалите два, са доста по-малки.

 

Членовете на екипажа оповестяват, че са видели мигащи светлини, които следват самолета им. Ръководителите на полети също стават очевидци на НЛО, защото той се появява на радара им, от който излиза наяве, че се намира на към 8 км. от самолета.

 

Пилотът твърди, че на едно място, тъкмо пред самолета, са се появили две дребни НЛО, освен това на много близко разстояние. Те се появяват и изчезват ненадейно, движат се бързо, след което ненадейно стопират, което е безусловно невероятно за елементарен аероплан. За да избегне конфликт с НЛО, водачът получава позволение от наземния екип да лети по-ниско, както и да направи няколко завоя, с цел да избегне обектите.

 

 

Той обаче по този начин и не съумява да се откъсне от тях. След към половин час, НЛО изчезват. Пилотът твърди, че този път срещата е траяла много по-дълго от нормалното.

Инфо: Уикенд

Тагове: НЛО Бермудският триъгълник Бермудският триъгълник на Аляска пилот самолет изчезнали хора изчезнали самолети извънземни енергийна мощ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР