Нерядко футболната легенда на България Христо Стоичков попада в класации

...
Нерядко футболната легенда на България Христо Стоичков попада в класации
Коментари Харесай

Ето защо Христо Стоичков не успя като треньор

Нерядко футболната легенда на България Христо Стоичков попада в ранглисти за огромни футболисти, които не са съумели като треньори. Отчасти и по тази причина огромният българин се отхвърли от треньорския поминък и прави сполучлива кариера като състезателен публицист.

Сайтът football365.com направи любопитен материал за някогашната звезда на Барселона и българския народен тим. Той е озаглавен " Всички обичат... Христо Стоичков, дяволският Христос на земята ". В него дават своето пояснение за това за какво Камата не е станал сполучлив треньор.

" Да се каже, че е бил променлив човек през цялата си игрална и мениджърска кариера, би било нещо като подценяване. Ясно е, че той не е подобаващ за ръководство, защото си основава врагове, отчуждава играчи, води борби и като цяло е унищожителен. Това бяха определящи характерности на неговите мандати. В тези по-чувствителни дни той наподобява принадлежи към друга ера. Христо наподобява мъчно обичан пич със съществени проблеми с ръководството на гнева ", написа изданието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР