Нервен пловдивчанин беше глобен с 200 лева за това, че

...
Нервен пловдивчанин беше глобен с 200 лева за това, че
Коментари Харесай

Нервен пловдивчанин извади пистолет на опашка пред магазин

Нервен пловдивчанин беше санкциониран с 200 лв. за това, че дръзнал да плаши с револвер жители, които чакали на опашка пред кватален магазин в регион " Западен ", съобщи Plovdiv24.bg.

Случката се разиграла малко след 18,00 часа предходната сряда пред квартално магазинче на улица " Лерин " в квартал " Христо Смирненски ". Тогава пред комерсиалния обект имало опашка. Нарушителят се изнервил от чакането и почнал спор с другите жители.

Секунди по-късно мъжът почнал да използва хули по адрес на друго лице от опашката и извадил пневматичен револвер, който размахвал заплашително. Нарушителят бил в нетрезво положения и дейностите му били възприети от голям брой лица, които останали мощно възмутени от държанието му.

Наложило се да бъде извикана полиция. Служителите на реда задържали агресора и го отвели към районното. Оказало се, че револверът не бил зареден. Мъжът получил акт за дребно безчинство и бил даден на съд.

Пред магистратите признал виновността си и изразил страдание за стореното. Тъй като случката се разминала единствено с вербални разногласия, нарушителят бил санкциониран с 200 лв..

Решението може да бъде обжалвано.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР