Нереализирани политици или кандидат-политици се опитват да използват ДПС като

...
Нереализирани политици или кандидат-политици се опитват да използват ДПС като
Коментари Харесай

Анти-ДСП кампаниите показват липса на идеи в организаторите на протеста

Нереализирани политици или кандидат-политици се пробват да употребяват Движение за права и свободи като трамплин, съобщи на брифинг водачът на партията Мустафа Карадайъ. Според него "анти-ДПС акциите " значат липса на хрумвания и са опит за акумулиране на сила. Поводът за изказването беше акция на протестиращите против държавното управление, при която стачкуващите предходната седмица замеряха с яйца централата на партията.

Карадайъ заяви, че от Движение за права и свободи са получили заявления от партийните структури в страната и от европейската демократичната общественост, които осъждали този "вандализъм " подчертавали, че той няма място в демократична България.

Лидерът на Движението посочи, че е мъчно да се одобри за естествена обстановката, при която протестиращи в името на законността и демокрацията поругават национални знаци като герба и трибагреника. Според него тези дейности демонстрират липса на вероятност, ясна визия и хрумвания в уредниците на митинга.

Карадайъ напомни, че още през 1991 година Движение за права и свободи е определила участието на България в НАТО и Европейски Съюз като цели за страната, преди 11 години е предизвестила, че "мутризацията " на политиката е най-лошото, а от 4 години упорства за оставката на държавното управление.

"Организаторите на митинга, които доскоро бяха клакьори и клиентела на ГЕРБ, през днешния ден се сетиха и направиха огромно изобретение - митинг против властта пред централа на опозицията с поругаване на национални знаци ", сподели още ръководителят на Движението.

От партията на Ахмед Доган приканиха за разговор, посредством който да се откри решение за излизане от политическата рецесия в страната, до момента в който не е станало късно.

Карадайъ уточни и че вижданията на Движение за права и свободи са настоящи - оставка на премиера Бойко Борисов, на президента Румен Радев и лъчение на експертен кабинет в границите на сегашния парламент.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР