Неразкритата дестинация, макар и да не е новосъздаден портфейл, се

...
Неразкритата дестинация, макар и да не е новосъздаден портфейл, се
Коментари Харесай

Shiba Inu предизвиква интерес с трансфер на над милион долара

Неразкритата дестинация, въпреки и да не е новооснован портфейл, се трансформира в обект на спекулации заради завладяващите си характерности.

Интересното е, че потайният портфейл има богата история на взаимоотношение с борсата BTSE, което провокира първични мисли, че може да е вътрешна маневра, проведена от самата борса. При по-внимателно разглеждане обаче се оказва, че настоящият баланс на портфейла надвишава 1.16 млн. $, като токените на Shiba Inu стоят на второ място по величина след Етериум (ETH), написа kriptonovini.com.

Мистериозният темперамент, обвързван с същинската еднаквост на портфейла, ускорява спекулациите. Дали това е просто адрес на BTSE за вътрешно ръководство на активите, или принадлежи на неидентифициран вложител, който се възползва от скорошната пазарна динамичност на Shiba Inu?

Тъй като токенът Shiba Inu навлиза в двуседмична фаза на струпване от 23 януари насам, характеризираща се със удивително ниска волатилност и видимо постоянна ценова графика, пред вложителите се обрисуват значими решения.

Този интервал става решителен за по-големите вложители, защото обезпечава ясно съответствие сред риск и възвръщаемост при евентуални покупко-продажби с токени. Макар че токените Shiba Inu наподобяват подготвени за доста ценово придвижване, посоката на това придвижване остава несигурна.

Сега вложителите се сблъскват с един наложителен въпрос: Ще се издигне ли SHIB до невиждани висоти, или ще претърпи спад? Присъщата на криптопазара непредсказуемост внася спомагателна трудност в процеса на взимане на решения, като държи общността в напрежение в очакване на развръзката на този завладяващ сюжет.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР