Неравна битка с килограмите води певицата Поли Генова. Звездата ни

...
Неравна битка с килограмите води певицата Поли Генова. Звездата ни
Коментари Харесай

Поли Генова още не може да смъкне килограмите от второто раждане

Неравна борба с килограмите води певицата Поли Генова . Звездата ни от „ Евровизия “ още не може да възвърне формата си отпреди раждането и това съществено пречи на самочувствието й, разкриват нейни познати.

Поли е майка на две деца. Заради дребната разлика посред им, певицата по този начин и не съумя изцяло да възвърне предходната си фигура. Първородния си наследник Даниел Генова роди през 2019 и 2 години по-късно още веднъж забременя.

5 месеца след раждането на дребната Леа Катрин , Поли още не може да влезе във форма – има коремче и е закръглена, както когато беше бременна.

„ Не мога да вардя диети, мъчно ми е. Нямам време и за спорт, защото около грижите за Дани и Леа ми е много натоварено, а и въпреки всичко имам и значително професионални задължения “, оправдавала се Поли пред познати.

За благополучие бащата на децата й Джоузеф Шардън не се тормозил от заоблените й форми. Миналата година холандецът й предложи брак и Поли одобри, въпреки да счита, че решението на Джоузеф е било подбудено от клипа към песента й „ No more “, в който двамата влязоха в ролята на младоженци.

Може би и затова женитба към момента няма. Или пък Поли просто чака да поотслабне малко…
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР