Неработните дни през април и май ще бъдат цели шест

...
Неработните дни през април и май ще бъдат цели шест
Коментари Харесай

Чакат ни 6 почивни дни през април и май. Ето кога!

Неработните дни през април и май ще бъдат цели шест на брой, което ще ни даде опция да попътуваме, да се срещнем с околните си и да си отдъхнем от натовареното всекидневие.
През април и май ще можем да се радваме на последните публични неработни дни, след което следва дълга лятна пауза без празници и почивни делнични дни. Следващите ще чакаме чак през септември, по тази причина е добре да използваме всяка опция, с цел да си починем добре.
 Официални празници и почивни дни за 2021 година Официални празници и почивни дни за 2021 година
За да планираме идната година и пътуванията, които можем да имаме, е хубаво да знаем и по кое време са формалните празници и почивни дни з...
Тази година ще посрещнем Великден на 2 май, което ни дава няколко почивни дни. Първият почивен ден около Великден е 30 април (петък) и ще почиваме чак до 4 май (вторник).
Почти незабавно по-късно обаче следва и 6 май (четвъртък), когато още веднъж ще почиваме поради Гергьовден, Ден на храбростта и Българската войска.
През май можем да чакаме още един почивен ден - 24 май, Денят на българската култура и просвета, както и на славянската книжовност.
 
 Нещата, които би трябвало да извършите преди Великден Нещата, които би трябвало да извършите преди Великден
Великден е фантастично време за децата да имат отмора от учебно заведение. Ако ще се присъедините към тях и ще вземете нужния отпуск през...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР