Неработещата от години обществена тоалетна в Централната градска градина в

...
Неработещата от години обществена тоалетна в Централната градска градина в
Коментари Харесай

Изоставената от години обществена тоалетна в Централната градска градина вече работи, Община Благоевград извърши цялостен ремонт на санитарните помещения

Неработещата от години социална тоалетна в Централната градска градина в Благоевград е напълно реновирана, а активността ѝ е обновена.

Ремонтирана е фасадата на помещението, положена е хидроизолация, а старите плочки са сменени с нови.

Монтирани са нови санитарни уреди.

Сменени са входни и интериорни порти към входовете " мъже " и " дами ", към сервизни пространства, както и към wc клетките.

Положена е и настилка от противохлъзгащ гранитогрес по стъпала на стълбищни рамена, инсталирани са фасадни осветителни LED тела за осветление на стълби към входовете.

С цел реализиране на надзор и недопускане на замърсяване на санитарните пространства е избрана алегорична такса за вход от 0.50 стотинки.

До 06 януари, в границите на Коледното градче, тоалетната ще бъде с работно време до 22.00 часа, по-късно ще бъде регламентирано ново такова, което ще бъде в допълнение оповестено.

Това е следващият изпълнен обект от Капиталовата стратегия на Община Благоевград.

Липсата на работеща социална тоалетна досега създаваше стеснение за жителите и гостите на града, точно по тази причина Община Благоевград пристъпи към възобновяване на санитарното помещение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР