Непрозрачна политика, в която неизбран от никого човек като Юнкер,

...
Непрозрачна политика, в която неизбран от никого човек като Юнкер,
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Целта на ВМРО е 2 от 17-те места за България в европарламента

" Непрозрачна политика, в която неизбран от никого човек като Юнкер, като Тимерманс, като Аврамопулос взимат решения, които ние с вас ще плащаме ". Така Ангел Джамбазки, лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация за европейските избори, пред Българска национална телевизия дефинира главната причина за антиевропейските настроения като ги заключи с думите " ишиас политика ".

" В листата хората от Вътрешна македонска революционна организация са трима-четирима, останалите са потвърдили се в българското общество жители, експерти и родолюбци ". Така лидерът на листата на Вътрешна македонска революционна организация разказа претендентите на партията и удостовери, че задачата им е да завоюват 2 от 17-те места, които България ще заема в европарламента.

Според Джамбазки явяването в коалиция с НФСБ и " Атака " би било по-логично, само че щом няма постижимо съглашение сред другите две политически сили, е по-добре всяка от партиите да се яви настрана.

За Джамбазки ново съглашение за пакет " Мобилност " е един от главните цели на българските евродепутати в състава на идващия Европейски парламент. Сред другите изброени от него цели са България да не се причислява към Глобалния пакт за миграция на Организация на обединените нации, " нулева миграция ", защитата на външните граници на Европейския съюз и " недопускане на промени в българските обичаи ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР