Неприятно беше да стартираме със загуба, но нямаме време да

...
Неприятно беше да стартираме със загуба, но нямаме време да
Коментари Харесай

Стоилов: Не обичам да прескачаме мачове, мислим за „Спартак“

Неприятно беше да стартираме със загуба, само че нямаме време да се вглъбяваме доста, би трябвало да мислим за идващия кръг.

Искаме да покажем, че „ Левски “ продължава да играе футбол, продължава да побеждава. Тренираме в по-добър темп, тъй че откъм предпочитание и упоритости нямам забележки. Играчите също правят оценка уговорката си към хората „ Левски “ да играе на равнище. Надявам се да имаме по-умни и интелигентни 90 минути ”, стартира Стоилов.

Той разяснява и новото попълнение Жереми Петрис: “Той може да вземе присъединяване в мачовете, има прилична кондиция, подготвял се е под някаква форма. Моите очаквания са, че той ще може да влезе в тактиката. Краткосрочните контракти са, тъй като не можем да си позволим да нарушаваме бюджета. Не съм удовлетворен от Анте Блажевич от метода, по който игра. Казал съм му го и на него. Уелтън тренира от два дни, Роналдо от през вчерашния ден. Двамата са здрави и в случай че преценим и могат да вземат присъединяване в мача на следващия ден. Навлизаме в доста сбит цикъл и е значимо всички играчи да са на положително равнище. Цунами ще отсъства още 10 – 14 дни. Травмата му не е толкоз сериозна, колкото имахме опасения и ни беше боязън. Очакваме до седмица да стартира да тренира и ще преценяме съгласно неговото възобновяване “!

„Аз не обичам да прескачам мачове. Сега би трябвало да си върнем увереността с победа на собствен терен, а от неделя сутринта ще мислим за ПАОК. Важното е „ Левски “ да покаже една добра игра против „ Спартак “ (Варна). Очаквам да видя „ Левски “, както игра през първото полувреме в Бистрица. Във футбола има победи и загуби. „ Спартак “ е един обичаен тим в България, имат сериозна поддръжка на почитателите, мисля, че ще бъдат един от постоянните тимове в шампионата. Имам забележки в реализацията на моментите, аз се пробвам да одобрявам някакъв игрови жанр, тъй че няма да вършим някакви огромни промени. За Цунами е ясно, че ще има наложителна смяна, ще забележим дали ще има други“, приключи Стоилов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР