Неприятен инцидент се случи с 27-годишния Хайнц Санчес в Рио

...
Неприятен инцидент се случи с 27-годишния Хайнц Санчес в Рио
Коментари Харесай

Куче обърка мъж с дърво, но реакцията му след това порази всички

Неприятен случай се случи с 27-годишния Хайнц Санчес в Рио де Жанейро, до момента в който той седял на улицата. Хайнц седнал на бордюра, с цел да си поиграе на телефона по време на обедната си отмора. Изведнъж отнякъде се появило куче, което решило да се приближи до служащия. Първо кучето помирисало Хайнц, а по-късно вдигнало лапа и му се изпикало на гърба.


Едва няколко секунди по-късно служащият почувствал какво прави животното. Хайнц скочил на крайници и със завист изритал четириногото, до момента в който то се опитвало да избяга. Моментът на случая е сниман от камера за наблюдаване.


Мнозина консуматори в мрежата упрекнаха Хайнц в грубо отношение с животни, само че самичък признават, че не е желал да наранява кучето. Освен това, на идващият ден той решил да откри своя " нападател ".

Издирването се оказало сполучливо. След като Хайнц схванал, че кучето е бездомно, той решил да го прибере вкъщи. Дал му е името Енцо. В последна сметка двамата станали доста положителни другари и в този момент са напрактика неразделни.
Винаги съм споделя, че в миналото ще имам дете и то ще се споделя Енцо. И ето го с мен: дребният е сит и чист ", споделя Санчес.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР