Непримиримите съперници в професионалния футбол Тодор Неделев и Бирсент Карагарен

...
Непримиримите съперници в професионалния футбол Тодор Неделев и Бирсент Карагарен
Коментари Харесай

Неделев и Карагарен вкараха 9 гола за триумф на Хулиганите

Непримиримите противници в професионалния футбол Тодор Неделев и Бирсент Карагарен по Коледа заиграха в един тим и завоюваха трофей. Националите от Ботев и Локомотив един до друг бяха водещи фигури в отбора на " Хулигани Старс “ за триумфа обичайния коледен шампионат по минифутбол в Пловдив. На финала победиха Карагарен и Неделев се развихриха с общо девет гола за разгромното 10:1. Крилото на черно-белите се регистрира с пет попадения, а четири добави капитанът на канарчетата. В техния състав бяха още Лъчезар Балтанов, Станислав Шопов, Димитър Тонев, Тодор Малинов, Николай Данчев и първенецът с Локо Атанас Георгиев.



Финалната среща бе ръководена от арбитър №1 на България Георги Кабаков с асистент Иван Бернардов. За да е цялостно шоуто, в средата на второто полувреме съдийската бригада наложи ново предписание при потребление на системата ВАР. Реферите се допитаха до публиката за противоречиво решение.

След края на шампионата, Карагарен бе избран за Играч на шампионата, а най-хубав вратар завоюва стражът на националния тим по минифутбол Тодор Малинов. Атанас Георгиев бе отличен с наградата за повсеместен принос.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР