Неприличен жест вместо разяснение за изравнителна сметка получила клиентка от

...
Неприличен жест вместо разяснение за изравнителна сметка получила клиентка от
Коментари Харесай

Обиди и неприличен жест за клиентка, поискала да обжалва изравнителна сметка за парно

Неприличен жест вместо обяснение за изравнителна сметка получила клиентка от топлинния си счетоводител. Жената твърди пред, че с нищо не е предизвикала мъжа зад гишето. Искала единствено отговор на въпросите си. По думите й щяло да се стигне и до физическо посягане, в случай че сътрудниците на мъжа не се били намесили.

„ Айде, у лево ” , споделя счетоводителят и демонстрира междинен пръст на клиентката Мария Филева.

Тъй като, съгласно изравнителната й сметка, дамата дължала близо 400 лв. за гарсионера, в която цяла зима никой не е живял , решила да подаде тъжба. Застанала на отреденото за това гише.

„ Попитах: „ Имате ли формуляр или би трябвало да напиша тъжба в свободен текст? ”. Отговорът беше: „ Правете, каквото желаете ". Зададох въпроса наново и отговорът още веднъж беше същият ”, споделя Филева и добавя, че тази обстановка се повтаря общо четири пъти.

По думите на Мария, мъжът на гишето първо покачва звук, а по-късно стартира да изрича и обиди . Тогава различен чиновник се намесва и кани Мария в стаята си, с цел да обсъдят казуса.

„ След което се чу репликата: „ Аз в този момент ще ти покажа на тебе! " и вратата се отвори с тропот, с ритник, разхвърчаха се тресчици от бравата и в един миг скочиха всички чиновници от прилежащи стаи, с цел да успокояват въпросния чиновник. Ако не го бяха спрели неговите сътрудници, можеше да се стигне и до физическо посягане ”, споделя клиентката.

На излизане от стаята, Мария съумява да снима и неприличния жест, с който служителят я изпраща.

„ Искрено скърбя за случилото се! Реакцията на нашия чиновник е безусловно неприемлива . Всеки, който е клиент някъде, би трябвало да желае пояснение и това пояснение би трябвало да му се даде ”, разяснява шефът на компанията за топлинно счетоводство Красимир Христов.

Той не е станал очевидец на случилото се, нито пък е известен за него от чиновниците си. Разбира два дни по-късно от обява в интернет . Служителят на гишето бил дълготраен техен кадър, с който в никакъв случай не са имали проблеми.

Какви ограничения ще бъдат подхванати против мъжа, от компанията ще решат откакто съветват служителя си с психолог и откакто още веднъж беседват и с него и с останалите си сътрудници, защото охранителни камери в помещението няма. Междувременно, поради проявената против нея експанзия, Мария подава тъжба в полицията. Обмисля и да се откаже от услугите на „ Топлофикация ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР