Неприемливо е здравето не е стока и болниците не трябва

...
Неприемливо е здравето не е стока и болниците не трябва
Коментари Харесай

Страшно За България! Драгомир Стойнев Ни Втрещи С Тази Умопомрачителна Констатация! 1/4 От Децата Са

" Неприемливо е здравето не е стока и лечебните заведения не би трябвало да са търговски сдружения. Инвестициите се сринаха, няма ги. Не инцидентно са митингите на служителите на реда, на хората на науката, ръководещите губят доверие ", разясни Стойнев. Той отхвърли обвиняването на ГЕРБ, че Българска социалистическа партия популяризира подправени вести.

Българска социалистическа партия канела всеки, който се има за съпротива за това на недоварие към държавното управление. По мотив абсурда с кмета на Батак той сподели, че столетницата споделяла правилото " Който нарушава разпоредбите, би трябвало да си понесе винага ", само че никогя не е издавала присъди авансово.

" От конгреса Българска социалистическа партия излезе изменена. Преминахме към третия стадий - показахме опция. Имаше голяма опозиция, само че единствено за година и половина Българска социалистическа партия удвои своя резултат. В партията постоянно е имало народна власт. Хабим доста сила, която вместо да я използваме към ръководещите, я насочваме към вътрешнопартийните проблеми ", сподели Стойнев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР