Непрестанното бомбардиране на Израел върху ивицата Газа удари райони, към

...
Непрестанното бомбардиране на Израел върху ивицата Газа удари райони, към
Коментари Харесай

Снимки: Израел бомбардира райони в Газа, които обяви за безопасни зони за палестинците

Непрестанното бомбардиране на Израел върху линията Газа удари региони, към които е споделил на палестинците да се изтеглят в южната част на територията.

Ударите пристигнаха ден откакто Съединените щати постановиха несъгласие на резолюция на Организация на обединените нации, изискваща неотложно филантропично преустановяване на огъня в Газа, макар необятната поддръжка.

На жителите на Газа „ се споделя да се движат като човешки флипери – рикоширащи сред все по-малки линии на юг, без никакви съществени неща за оцеляване “, сподели генералният секретар Антонио Гутериш пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации преди Гласуването в петък.

Две лечебни заведения в централната и южната част на Газа получиха 133 тела на палестинци, убити при израелски бомбардировки през последните 24 часа, оповестиха чиновници на здравното министерство в Газа в събота.

Десетки хора организираха погребални молебствия в двора на болничното заведение, преди да отнесат телата за заравяне – сцена, която стана рутинна през след това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР