Непрестанните израелски атаки срещу инфраструктурата в Газа и студеното време

...
Непрестанните израелски атаки срещу инфраструктурата в Газа и студеното време
Коментари Харесай

Студеното и дъждовно време прави разкъсаната от война Газа „напълно необитаема“

Непрестанните израелски офанзиви против инфраструктурата в Газа и студеното време вършат палестинския анклав „ изцяло ненаселен “, предизвести Службата на Организация на обединените нации за правата на индивида (OHCHR).

„ Страхувам се, че доста повече цивилни ще загинат “, сподели в петък Аджит Сунгхай, началник на OHCHR за окупираната палестинска територия.

„ Продължаващите офанзиви против особено предпазени уреди, като лечебни заведения, ще убият цивилни и ще има в допълнение, солидно влияние върху достъпа до опазване на здравето, сигурността и сигурността като цяло на палестинците. “

Sunghay сподели, че неговият офис също е „ доста обезпокоен от въздействието на дъждовното, студено време “, което е „ изцяло предвидимо “ по това време на годината.

Той сподели, че времето „ рискува да направи една към този момент нехигиенична обстановка изцяло необитаема за хората. Повечето нямат топли облекла или одеяла.

Повечето палестинци в Ивицата Газа са били вътрешно разселени от израелски офанзиви и доста са натъпкани в пренаселени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР