„Непрекъснато провеждаме срещи с представителите на туристическия бранш. Апелирам да

...
„Непрекъснато провеждаме срещи с представителите на туристическия бранш. Апелирам да
Коментари Харесай

Ангелкова: Трябва да седнем да помислим за следващия сезон

„ Непрекъснато организираме срещи с представителите на туристическия отрасъл. Апелирам да се седне и да се намерения какво е това, което би трябвало да подобрим за идващия сезон, какво е това, което те следва да създадат, че да сме желана туристическа дестинация”, съобщи Ангелкова.

Тя разяснява и прехвърлянето на концесиите на плажовете към Министерството на туризма. Според нея това е мотив да се правят транспарантни процедури, които подлежат на надзор. Вчера депутатите одобриха законодателните промени, които станаха мотив за следващ изострен конфликт сред Ангелкова и Валери Симеонов.

„ Виждаме операции, внушения, за това какво да прави в бранша, изключително във връзка с летния ни туризъм. Вчера в зала главно изявления имаше една политическа партия. Проведохме необятен спор за това по какъв начин да се ръководят морските плажове. Още с приемането на Закона за концесиите преди 2 години изразихме опасенията си, че плажовете би трябвало да се отдават по необикновен ред, с цел да се подсигурява бистрота, стопанисване, сигурността и спокойствието на туристите”, разяснява Ангелкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР