Неправоспособен водач на товарен автомобил, на който полицията сваля табелите,

...
Неправоспособен водач на товарен автомобил, на който полицията сваля табелите,
Коментари Харесай

Свалиха табелите на шофьор без книжка, след час и половина отново го хванаха "в крачка"

Неправоспособен лидер на товарен автомобил, на който полицията смъква табелите, единствено час и половина по-късно още веднъж е хванат да кара, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

И.И. на 63 години, управлявал "Ивеко ", в началото е спрян за инспекция по пътя Генерал Тошево-Добрич. След като се открива, че мъжът няма шофьорска брошура, му е формиран акт, а регистрационните табели на транспортното средство са свалени. Образувано е бързо полицейско произвеждане.

Малко по-късно същият товарен автомобил без табели е спрян за инспекция на околовръстния път на Добрич. Зад кормилото още веднъж е бил И.И., осведомят от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Полицията е спряла в района още двама неправоспособни водачи през последното денонощие. Полицейско произвеждане е формирано против 27-годишния Б.И., управлявал, без да има брошура, лек автомобил "Форд " по пътя сред селата Телериг и Крушари. В правата Добрич-Крушари е спрян и 32-годишният Е.М., карал лек автомобил "Опел ", без да е дееспособен, показват от полицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР