Неправоспособен водач на тежкотоварен автомобил от село Косово и спътникът

...
Неправоспособен водач на тежкотоварен автомобил от село Косово и спътникът
Коментари Харесай

Шофьор на камион се заби в стълб, остави цяло село без ток

Неправоспособен лидер на тежкотоварен автомобил от село Косово и спътникът му пострадаха при пътнотранспортно произшествие през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен. 

В ранния следобяд от дежурната част на полицията в регионалния град е признат сигнал за лидер на тежкотоварен автомобил ГАЗ, който се блъснал в махленски дирек в село Марково. Към мястото са ориентирани екипи на полицията, които са открили, че 40-годишен мъж от село Косово, управлявайки моторното транспортно средство, е изгубил надзор над него, след което се е блъснал поредно в бордюр, в дърво и махленски дирек. Шофьорът споделил пред служителите на реда, че е имал проблем със спирачките на управлявания от него тежкотоварен автомоби

Той и спътникът му, 37-годишен гражданин на с. Косово, са откарани с лек автомобил в шуменската болница за обзор, където е открито, че лидерът е с фрактура на бедро и счупена кост на пета, а пасажерът - с фрактура на носа. 

Мъжът зад кормилото е недееспособен, а ръководеното от него моторно транспортно средство - без застраховка " Гражданска отговорност ". След удара в стълба, електроподаването в селото е било нарушено, посочи представителят на полицията в Шумен Ася Йорданова.

Извършен е оглед. Образувано е досъдебно произвеждане, добави Йорданова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР