Неправоспособен водач и спътникът му са задържани след опит за

...
Неправоспособен водач и спътникът му са задържани след опит за
Коментари Харесай

Закопчаха двама от гонката в Бургас снощи

Неправоспособен лидер и спътникът му са арестувани след опит за бягство от полицейска инспекция.

Около 23.30 часа нощес, на бул. "Христо Ботев " в регионалния град, полицейски чиновници подали сигнал за прекъсване и инспекция към лидера на лек автомобил "БМВ ", движещ се с включени дълги светлини. Мъжът зад кормилото не се съобразил с полицейското предписание и, увеличавайки скоростта, се отправил в посока ж.п. гара - Бургас.

Служебният автомобил последвал колата, като за подпомагане били ориентирани и други полицейски екипи. Движейки се с висока скорост, БМВ-то траяло по бул. "Булаир ", а след внезапна маневра в региона на пешеходната зона с бул. "Алеко Богориди ", се отправило в посока към общината. Оттам беглецът траял по ул. "Александровска " и в края на площад "Тройката " самокатастрофирал.

При последвалата полицейска инспекция е открита самоличността на лидера - на 39 години от Сливен, и на спътника му - бургазлия на 27 години, и двамата престъпно проявени. Мъжът зад кормилото не има удостоверение за ръководство на МПС, пробите му за приложимост на алкохол и опиати са негативни.

Двамата мъже са арестувани за период до 24 часа. Направен е първичен оглед на местопроизшествието в тъмната част на денонощието, следва осъществяване на претършуване на автомобила след повдигането му от площада.

Установено е, че регистрационните табели са от друго моторно транспортно средство, като все още на случая не са били оповестени за търсене. По случая в бургаското Първо районно управление (на МВР) е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР