Неправителствената организация Спаси София разпространи днес снимки, показващи дупки, неравности

...
Неправителствената организация Спаси София разпространи днес снимки, показващи дупки, неравности
Коментари Харесай

Цъфна и асфалтът на чисто новия Дондуков

Неправителствената организация Спаси София популяризира през днешния ден фотоси, показващи дупки, неравности и разпаднати делинеатори на велоалеята по открития преди по-малко от месец бул. Дондуков в София.

От фотосите излиза наяве, че с изключение на неравните павета, към този момент и по асфалта има съществени проблеми.



От организацията напомнят, че неведнъж до момента в който траеше ремонтът са алармирали за некачествено строителство, само че ограничения, които да подсигуряват, че изхарчените над 7 млн. лева публични средства ще доведат до дълготрайни резултати по този начин и не са взети.



От Спаси София декларират също, че няма по какъв начин всякога оправданието да бъде, че обектът е в гаранция и дефектите ще бъдат отстранени за сметка на компанията реализатор като напомнят, че от години упорстват за основаването на черен лист на компании, които строят некачествено. Исканията им до този миг са без резултат.



" Г-н Радев, хванахте ли индивидът, който вадеше паветата? " - обръщат се към министъра на вътрешните работи още от организацията, припомняйки, че малко преди откриването компанията реализатор популяризира видео материал показващ човек, който вади павета от булеварда.

Спаси София показват и своите опасения, че най-после може да се окаже, че същите, които вадиха павета, са тези, които поставяха асфалта и по тази причина упорстват за незабавни отговори от Министерство на вътрешните работи.



Борис Бонев от организацията напомни, че това не е първият, а следващият случай на некачествено строителство в София и от дълго време е пристигнало времето за доста по-сериозни ограничения за справяне с казуса, който касае харченето на публични средства и положителната и устойчива градска среда.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР