Неправилното паркиране на ул. Д-р Г. М. Димитров пред Военен

...
Неправилното паркиране на ул. Д-р Г. М. Димитров пред Военен
Коментари Харесай

Пловдивчанин за неправилно паркиране пред Военния съд: Нарушенията не спират, няма и глоби

Неправилното паркиране на ул. „ Д-р Г. М. Димитров ” пред Военен съд- Пловдив продължава, алармира четец на TrafficNews .  Припомняме, че след сигнал на жители, медията ни бе разгласила материал по отношение на казуса. Още тогава от Община Пловдив увериха, че са осведомени със случая и обръщат особено внимание на сигналите за погрешно паркиране. От пресцентъра обявиха даже, че се слагат непрекъснато санкции на нарушителите.
Прочетете още

Четири месеца по-късно обаче, наш четец още веднъж се обърна към TrafficNews. Той твърди, че  казусът не е  решен и надзор няма. По думите му, всеки стопира където желае, а санкции към нарушителите също няма. Мъжът описа, че казусът идва от чиновниците на Военен съд-Пловдив. Въпреки множеството сигнали, които е подавал, той твърди, че полицията просто предизвестява притежателите на возилата, по-късно те местят колите за къс интервал, и по-късно още веднъж ги паркират на неразрешеното място, само че без да им бъдат наложени санкции.

TrafficNews  се свърза с началника на Общинска полиция- основен контрольор Тодор Боюклийски, който отхвърли изрично тезата, че няма надзор над казуса от страна на полицията. Боюклийски добави, че е добре осведомен с проблема и наличието на чиновници на Министерство на вътрешните работи не липсва. По думите му единственият вид някой да не бъде санкциониран водач, е ако автомобил е спрял за броени минути, с цел да влезе в административната постройка.  

Нека всеки гражданин да алармират при всяка неправда на телефон 112.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР