Неправилното паркиране и липсата на паркоместа са все по-наболял проблем

...
Неправилното паркиране и липсата на паркоместа са все по-наболял проблем
Коментари Харесай

​Врачани питат: Кой ще вдигне паяка, когато паркира неправилно /снимки/

Неправилното паркиране и неналичието на паркоместа са все по-наболял проблем за врачани. Какво обаче става, когато самият репатриращ автомобил, който подвига нарушителите, стартира да паркира погрешно?
Редовен четец на BulNews.bg изпрати в рубриката ни „ Ти, репортерът “ порция фотоси, показващи паяка в огромно нарушаване. Врачанинът и негови другари, видели куриозната панорама, не се стърпели и незабавно запечатали паметния миг.
„ Чудно ми е кой ще вдигне паяка, когато той самият паркира погрешно. Репатриращият автомобил е заел четири паркоместа пред магазин „ Лидл “, само че поради габаритите му и прилежащите две места бяха неизползваеми “, написа възмутеният врачанин.
Хората в града разясняват, че наглостта на водача на огромната машина е голяма. Те се майтапят, че най-вероятно е спрял да си напазарува нещо подкрепително на път за идната си жертва. Въпросът на мъжа е дали и по какъв начин ще бъде глобен водачът на паяка и до по кое време ще ставаме очевидци на сходни безумни паркирания.
„ Преди постоянно виждахме леки коли спрели на по няколко паркоместа, не чаках обаче да фотографирам паяка в такова нарушаване “, добавя врачанинът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР