Непознат фен е нарисувал свастики по децата на мача за

...
Непознат фен е нарисувал свастики по децата на мача за
Коментари Харесай

Фен от агитката нарисувал свастиките по децата на мача за купата

Непознат почитател е нарисувал свастики по децата на мача за купата на България. Това съобщи пред Нова бащата на едно от децата, които провокираха мощна вълна от отвращение, откакто бяха снимани с изрисувани свастики по време на мача за Купата на България сред Славия и Левски.

Бащата на детето не знаел какво е нарисувано по тялото на сина му.

" Не знаех какво има по тялото на сина ми. Неподходящите знаци и надписи бяха изрисувани от чужд човек на стадиона. След това детето си беше облякло тениската и видях рисунките, едвам когато той към този момент беше на пистата ", добави бащата.

Припомняме, фотосите станаха мотив за инспекция от стrана на Агенцията за протекция на детето. Резултатите от инспекцията се чакат на следващия ден, 16 май.

" Детето ми е първи клас и въобще не знае какво значи тези неща. За първи път е изрисуван по този начин. Просто стана неточност ", сподели още бащата на момчето. По думите му той не познава другото дете, което беше снимано със нацистки знаци по тялото, нито неговите родители.

Мъжът бе безапелационен, че синът му не е в заплаха, когато стои на пистата на стадиона по време на футболна среща. " За първи път го заведох на стадиона, когато беше на 4 месеца. От 5-годишен върви с мен на всички мачове ", добави още бащата. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР