Непостоянното законодателство нанася най-жесток удар на малкия бизнес, затова трябва

...
Непостоянното законодателство нанася най-жесток удар на малкия бизнес, затова трябва
Коментари Харесай

Радев: Непостоянното законодателство нанася жесток удар на малкия бизнес

Непостоянното законодателство нанася най-жесток удар на дребния бизнес, по тази причина би трябвало да има равни условия за огромния и дребния бизнес. Това сподели президентът Румен Радев по време на церемонията по връчване на годишните награди за български производители „ Златна мартеница ”.
„ За мен е значимо, че пораства броят на участниците – от селското стопанство до IT бранша. Всичко това е най-голямото преимущество на дребния бизнес, това са неговата експедитивност и еластичност и той ги губи, когато е задушен нормативно”, съобщи президентът.

Според него са нужни ясни критерии и достъп до публични поръчки.

„ Това значи електронно държавно управление и равни условия и за огромния, и за дребния бизнес. Това значи и време да мислим от ден на ден за този бизнес, който е новаторски, подсигурява повече младежка претовареност и поддържа науката и образованието. Това значи и гаранция от страната за отбрана на собствеността и завръщане на доверието в правораздавателната система. Всичко това значи да консолидираме своите старания, в случай че желаеме България да популяризира по света тази марка – „ Произведено в България “, съобщи Радев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР