Непосредствено преди настъпването на зимата ЕРП Север обнови част от

...
Непосредствено преди настъпването на зимата ЕРП Север обнови част от
Коментари Харесай

ЕРП Север завърши нови 3 проекта на стойност 200 000 лева за рехабилитация на мрежата в област Варна


Непосредствено преди настъпването на зимата ЕРП Север обнови част от електроразпределителната мрежа в област Варна. Реализираните 3 плана в град Игнатиево и село Садово са включени в капиталовата и ремонтната стратегия на компанията за 2018 година По време на ремонтните действия Електроразпределение Север вложи 16 000 метра извит изолиран проводник с устойчиви на зимни условия характерности и беше сменена част от стълбовната мрежа в региона. Общата стойност на инвестицията възлиза на 200 000 лв..

ЕРП Север регулярно следи положението на електроразпределителните уреди в Североизточна България. Периодичните инспекции и обходи на мрежата дават опция на специалистите на компанията да набележат идващите обекти, които да бъдат включени в капиталовата и ремонтната стратегия на ЕРП Север. Целта е да бъде обезпечено стабилно електрозахранване на семействата и бизнеса на територията, обслужвана от сдружението.

Електроразпределение Север е част от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна. Дружеството ръководи и поддържа електроразпределителна мрежа с обща дължина от 42 185 км. на територия от близо 30 000 кв. км и обгръща 9 административни области в Североизточна България - Варна, Велико Търново, Габрово, Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР