Непоносима болка преживя една от участничките във Фермата“. Контузия свали

...
Непоносима болка преживя една от участничките във Фермата“. Контузия свали
Коментари Харесай

Контузия свали кожата на участничка във Фермата“

Непоносима болежка претърпя една от участничките във „ Фермата “. Контузия смъкна кожата на националната певица Лили, която се бори за оцеляването си в риалитито на Арената. Претендентката за стоте бона пострада по време на изключителния двубой, който се организира в два поредни дни. В него тя се изправи против самоуверената и извънредно мощна ханбалистка Камелия. 

Драмата се разигра по време на втората борба, в която участничките трябваше да разцепят три ритловици. Докато гневно стоварваше брадвата, Лили протри грубо дланите си, а кожата й падна на парцали. Въпреки че даде всичко от себе си, тя загуби конфликта от съперниката си.  

Повалена от мощната болежка, националната певица избухна в сълзи. „ Още на втората ритловица ми се свлече кожата. Не съм сигурна дали мога да продължа да играя “, разтресе се в ридания тя. От продукцията дадоха обещание лекарски екип да обработи раните й по този начин, че бързо да влезе в кондиция. Контурентите на Лили обаче се усъмниха, че тя ще може да излезе на Арената и на следващия ден, в продължението на дуела, когато би трябвало да вътри тесла и трион. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР