Непоказвани досега фотографии на принцеса Даяна бяха споделени от двореца

...
Непоказвани досега фотографии на принцеса Даяна бяха споделени от двореца
Коментари Харесай

Принц Уилям публикува непоказани досега снимки с принцеса Даяна

Непоказвани до момента фотографии на принцеса Даяна бяха споделени от двореца Кенсигтън. На тях принцесата на народа дружно с 10-годишния принц Уилям посещават подслон за бездомни.

Снимките са от далечната 1993 година. На тях ясно виждаме по какъв начин престолонаследникът играе шах с жител на приюта и по какъв начин двамата с майка му се снимат дружно с личния състав и хора в потребност.

Поводът фотографиите да бъдат споделени е идната премиера на документалния филм на принц Уилям, който ще бъде излъчен тази седмица на Острова  " Принц Уилям: Можем да сложим завършек на бездомността “.

43-годишният принц на Уелс си спомня по какъв начин възгледите на майка му са оказали въздействие върху работата му и метода, по който възпитава своите 3 деца – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот.

Бъдещият крал споделя, че разисква въпроса за бездомните с 11-годишния принц Джордж, 9-годишната принцеса Шарлот и 6-годишния принц Луи, тъкмо както Даяна е правила с него.

" Когато бях доста дребен, майка ми стартира да приказва за бездомността, сходно на това, което върша в този момент, с децата ми по време на учебния курс. Виждахме хора по улиците. Знаете, че когато си толкоз дребен, си просто любопитен и като че ли се опитваш да схванеш какво се случва. Просто си задаваш въпроса: за какво седят там? И майка ми ни обясняваше за какво са там и това несъмнено имаше в действителност огромно влияние “.

Размишлявайки върху напъните си да помогне, той споделя:  " Постепенно се пробвах да схвана по какъв начин мога да допринеса посредством ролята и платформата, която имам. Какво считам, че работи? Какво считам, че хората желаят да видят от мен? Вдъхновявах се и се ръководех от това, което правеше майка ми, изключително във връзка с бездомните, и това се засилваше през последните няколко години. “ 

Престолонаследникът е единствено на 15 години, когато губи майка си в автомобилна злополука в Париж през 1997 година Преглеждайки фотосите от детските си визити, той взема решение да ги показа да си спомни.

В документалния филм за бездомните той загатва брат си Хари за първи път обществено след отчуждаването им.  " Майка ми ме заведе в подслон. Заведе и Хари и двамата бяхме там. Трябва да съм бил на към 10-11 години по това реме. Никога преди не бях ходил на сходно място и бях малко обезпокоен какво да чакам. “

" Майка ми се занимаваше с нормалната си работа - да накара всички да се усещат спокойни, да се смее и да се майтапи с всички... Спомням си, че организирахме няколко положителни диалога, играхме шах и разговаряхме ", споделя още 43-годишният принц Уилям, написа ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР