Неподозирани ситуации, за които никой от героите не е подготвен,

...
Неподозирани ситуации, за които никой от героите не е подготвен,
Коментари Харесай

Неочаквани арести в Алея на славата, сериалът с нов начален час

Неподозирани обстановки, за които никой от героите не е квалифициран, предстоят в ресторант " Алея “ тази седмица. В новите епизоди на сериала " Алея на славата “ няколко ареста ще слагат персонажите в сложна обстановка, която изисква вземането на тежки решения. Дали ще съжалят за изборите си, следва да стане ясно от вторник до четвъртък към този момент от 22:00 часа по Нова телевизия.

Напрежението сред Теодор (Константин Еленков) и Али (Радина Боршош) пораства, а в основата на спора е Милен (Мак Маринов). Всички събития в ресторант " Алея “ ще накарат Али да се откаже от една от бъдещите си цели, само че началник Лагадинов ще опита да завърти колелото в противоположна посока.

Леда (Стефани Ивайло) от своя страна ще покаже какъв брой предана и същинска може да бъде в възприятията си към Милен, като подаде ръка в един от най-тежките му моменти. 

Пред Милен ще се открие нова опция, а в живота му ще се появи човек, който още веднъж ще го изправи на границата на границата сред положителното и злото. Неговият избор може да се окаже съдбоносен. Пореден диалог сред Милен и Али ще открехне врата към общото им минало, само че ще даде и изясненост за верните избори в кухнята и отвън нея. 

Кой ще е новият човек в живота на Милен и какво ще промени той? Какво ще се случи на Тина и по какъв начин пътят й ще я води още веднъж до " Алея “? Кого още ще намеси Пумпалов в тъмните си схеми? Каква ще бъде ролята на новото попълнение в клуба му – Еми (Сара Драгулева)? Каква история ще " сготви “ началник Лагадинов, броени дни преди старта на кулинарното предаване " Фламбе “? – разберете в новите епизоди на " Алея на славата “ тази седмица по NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР